HOROSCOP 2019 VĂRSĂTOR. Ce surprize îți pregătesc astrele


Anul 2019 este plin de surprize pentru majoritatea zodiilor, multe au noroc în dragoste iar altele au noroc la capitolul financiar, toate au parte de schimbări și situații interesante care le vor schimba modul în care privesc viața.
 
Ce se întâmplă cu  Vărsătorii:


VĂRSĂTOR

Bani și carieră

 

În 2019 vei pune în aplicare uneți diverse strategii pentru creșterea resurselor financiare. Ți se pregătesc diverse surprinze pe plan financiar.  Vei primi sume de bani când te aștepți cel mai puțin, semnarea unor contracte avantajose, atragi clienți importanți, colaborări și partaneriate de lunga durata. Multe schimbări benefice la locul de muncă. Este un an instabil dar reușești să-ți găsești echilibrul. Mici probleme, situații legate de locuință sau o proprietate. Vânzări ale unor bunuri, vei fii în câștig. Anul este favorabil pentru studiu, călătorii, un loc de muncă mai bun. 

 

Dragoste

Pe parcursul acestui an, vor fi testate relațiile cu un frate sau o soră, un cumnat sau cumnată. Starea de sănătate a unui bărbat din familie te ingrijorează. Dacă ești un Vărsător singur vei cunoaște persoane care te vor atrage mult. Ai parte de experiente inexplicabile pe care mintea umana nu le poate explica. Schimbări pozitive dar neașteptate în familie, nuntă sau botez, asocieri benefice. În sectorul iubirii au loc minuni.

 

HOROSCOP 2019 BERBEC

 

HOROSCOP 2019 TAUR

 

HOROSCOP 2019 GEMENI

 

HOROSCOP 2019 RAC

 

HOROSCOP 2019 LEU

 

HOROSCOP 2019 FECIOARĂ

 

HOROSCOP 2019 BALANȚĂ

 

HOROSCOP 2019 SCORPION

 

HOROSCOP 2019 SĂGETĂTOR

 

HOROSCOP 2019 CAPRICORN

 

HOROSCOP 2019 PEȘTI

related posts

Modifică setările cookies