HOROSCOP 22.12.2010


Luna in Rac ne face mult mai sentimentale si in acelasi timp mai vulnerabile. Vom avea grija de cei din familie si ne vom implica mai mult in tot ce inseamna pregatirea de sarbatori. Atentie insa la tendintele de a fi peste masura de protective pentru ca rezolvand altora problemele nu inseamna ca i-am ajutat, decat pe moment.


sursa: creola.ro

Capricorni celebri: Siena Miller

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Chiar daca vei analiza de o mie de ori o situatie si vei despica firul in 4 de mai multe ori, rezultatul va fi acelasi. Incearca sa te bazezi mai mult pe intuitie si sa iti gasesti alte resurse de inspiratie. Nu te forta foarte tare mai ales ca nu este cazul. Solutiile vor veni pe neasteptate.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Exista foarte multa confuzie si anumite neintelegeri cu prietenii te vor face sa te enervezi destul de mult. Poti rezolva usor problemele financiare daca apelezi la ajutorul cuiva mai in varsta. Atentie la sanatate pentru ca stresul sau o mica raceala iti pot da peste cap planurile de azi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
O supriza placuta din partea partenerului vine dupa o perioada destul de stresanta pentru tine. Nu putem vorbi de un anumit control emotional dar nici nu lasa sa se vada chiar totul. Incearca sa comunici cu partenerul numai ce este esential pentru ca risti ca el sa nu inteleaga prin ce treci.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Exista multe probleme pe care le poti rezolva azi impreuna cu familia. Poate fi vorba de cumparaturi sau de pregatirea de sarbatorile de iarna impreuna. Tempereaza-ti curiozitatea referitoare la anumite probleme care nu te privesc: scormonirea trecutului nu e de bun augur pentru tine.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ai o buna comunicare cu partenerul si va simtiti bine impreuna. Poate e cazul sa pleci intr-o scurta vacanta sau sa va petreceti mai mult timpul impreuna. Chiar daca nu ai pregatit ceva special sa stii ca nu e timpul pierdut.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
O problema financiara trebuie rezolvata azi dar cu mare atentie. Anumite probleme legate de facturi neplatite pot aparea azi asa ca revizuieste un pic sumele pe care ti-ai propus sa le cheltui pentru sarbatori si rezolva probleme neasteptate.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Luna in casa ta te face extrem de bine intentionata in ceea ce priveste impartasirea sentimentelor tale fata de ceilalti si fata de partener. Emotional, poti avea insa anumite izbucniri care nu sunt placute si de aceea ar fi bine sa incerci sa te temperezi cat mai mult.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Poti face foarte usor anumite confuzii sau poti crea neintelegeri intre familia ta si prieteni pentru ca nu comunici extrem de bine. Poate ar fi cazul sa faci o pauza si sa revezi anumite lucruri pentru ca sigur ti-a scapat ceva.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Poti pleca usurata la drum sau poti sa comunici foarte usor ceea ce iti mai ridica de pe umeri o anumita greutate cauzata de greselile pe care le-ai facut pana acum. Anumite persoane te vor sustine in a face ceea ce este corect fata de tine si ceilalti.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Financiar, te poti simti destul de ok atat timp cat ai facut pana acum exact ceea ce trebnuia sa faci. Nu intra totusi in panica daca va interveni azi ceva neprevazut pentru ca ai toate atuurile pentru a rezolva foarte usor problema.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu te simti chiar ok azi, poate ai niste mici probleme de sanatate, dar nu uita ca anumite persoane te pot ajuta mai mult decat iti inchipui tu. Cere-le ajutorul si totul va fi ok. Niste mici neintelegeri cu paretnerul se vor rezolva mai pe seara.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Te simti cumva prinsa intre doua probleme, doua persoane. Nu incerca sa impaci ambele parti pentru ca nu vei reusi. Priveste problema cumva intr-un mod mai inedit si vei gasi solutia. Nu esti tu cea mai diplomata persoana dar poti reusi sa faci ceva frumos azi daca te straduiesti.
 

related posts

Modifică setările cookies