HOROSCOP 23.12.2010


Nivelul energiei astrale este extrem de ridicat si este de asteptat ca azi sa rezolvam multe dintre problemele pe care le avem. E foarte posibil sa ne impartim timpul intre distractie si obligatiile pe care le avem. Totusi Soarele in apropiere de Pluto ne poate aduce mai multa ambitie si dorinta de a realiza lucruri pe care nu le-am fi gandit cu cateva zile in urma.
 


sursa: creola.ro

Capricorni celebri: Kate Moss

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Lucrurile incep incet incet sa se aranjeze chiar fara a face neaparat niste eforturi mari. Un drum te asteapta si pregatiri importante. Exista o mare intelegere pe care o manifesti fata de ceilalti, dar cel mai important in aceasta zi este faptul ca intelegerea cu partenerul este mai buna decat pana acum.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Anumite nemultumiri personale ar trebui sa nu aiba vreo legatura cu ceilalti. Asa ca mare atentie la ce spui pentru ca e foarte posibil sa fii gresit inteleasa.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Poti avea parte de anumite surprize placute din partea iubitului si asta iti poate ridica moralul destul de mult. Totusi anumite obligatii de la locul de munca te pot face sa nu iti poti realiza obligatiile fata de familie.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Multe pregatiri, agitatie multa. O persoana mai in varsta te ajuta azi sa treci peste un moment mai greu. Chiar daca ai ceva probleme in relatie, incearca sa iti rezolvi in intimitate conflictele.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Nu e cazul sa te apuci sa faci ceva nou, sa te gandesti la planuri noi, pentru ca esti intr-o stare de confuzie. Asteapta sa ai totul limpede si clar in minte si atunci vei putea sa si treci la actiune. Deocamdata ar fi bine sa te relaxezi, sa iesi in oras sau sa accepti o invitatie la o cina romantica.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ar trebui sa analizezi din nou o problema si de data asta ar fi bine sa o faci din punct de vedere obiectiv. Nu lasa sentimentele sa intervina intr-o decizie la locul de munca. Spre seara, lucrurile se vor mai linisti si vei da dovada de creativitate intr-o maniera extrem de neobisnuita.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Incearca sa te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de rezolvat foarte urgent. Relatiile cu prietenii sunt afectate din cauza ta si de aceea va trebui sa te recompensezi cumva. Exista riscul de a te certa cu o persoana importanta la locul de munca. Pentru tine sunt favorabile niste drumuri, mai ales cele in afara tarii.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Te cam ingropi in lucruri pe care trebuie sa le faci la locul de munca si ar trebui sa accepti si ajutorul celorlalti. Incearca sa rezolvi problemele sentimentale odata cu venirea sarbatorilor pentru ca incep sa se acutizeze.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ar trebui sa acorzi putina atentie starii de sanatate. Chiar daca nu este inca vorba de ceva grav, sunt probleme care se pot acutiza. Intr-o problema personala cere sfatul prietenilor pentru ca esti intr-o stare de confuzie care iti poate afecta decizia.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Te implici in prea multe proiecte si e foarte posibil sa nu poti duce la bun sfarsit mai nimic. Chiar daca ai idei bune, nu incerca sa ti le impui daca primesti un refuz. Fii ceva mai flexibila cu partenerul de viata pentru ca el incearca doar sa te ajute.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Un drum pe care trebuia sa-l faceti se amana sau se anuleaza. Desi la inceput esti afectata, mai tarziu iti vei da seama ca aveai nevoie de putina odihna. Nu este o zi buna pentru a comunica lucruri importante si nici de a lua vreo decizie.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ar fi bine ca azi sa incerci sa te detasezi un pic de problemele curente si sa iti planuiesti cateva iesiri. O prietena iti va cere sfatul, in timp ce persoana iubita va fi alaturi de tine intr-o problema de familie.

 

related posts

Modifică setările cookies