HOROSCOP 23-24.10.2010


Dupa amiaza Soarele va intra in Scoprion si asta va marca inceputul unei luni in care transformarea va fi la ordinea zilei, in timp ce in subconstientul nostru se intampla lucruri: sentimente de vinovatie, furie reprimata sau chiar gelozie, pot iesi la iveala, atata timp cat Soarele da putere Scorpionului. Nevoia Scorpionului de a trai la intensitate maxima va fi blocata de Luna in Taur, iar opozitia acesteia cu Venus poate da comportamente ciudate si neadecvate.


SCORPIONI CELEBRI: Nicollette Sheridan

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Neintelegerile cu partenerul pot fi la ordinea zilei si chiar unele confruntari deschise cu acesta te pot astepta in acest week-end. Incerci sa traiesti totul la maximum si pentru tine graba va strica cu siguranta treaba. Rabdarea iti va fi pusa la incercare si daca nu te vei stapani vei face fata unor conflicte greu de controlat.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Chiar iti doresti o mica escapada sau poate o iesire undeva la un drum astfel incat sa te poti detasa un pic de toate problemele. Important este sa te tii de planul tau si cu siguranta vei reusi.  Dar ai grija sa nu te intinzi mai mult decat iti este plapuma.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Distractia poate fi prima pe lista ta si pentru asta iti vei aduna prietenii, vei organiza tu ceva astfel incat sa te simti bine si atat. Din fericire pentru tine, important va fi faptul ca iti ai oamenii dragi langa tine si asta va conta cel mai mult. Nu te vei simti obligata sa faci vreo concesie si sa-ti justifici comportamentul si la asta va trebui sa te gandesti tot timpul pentru a avea un week-end excelent.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Iti doresti foarte mult o schimbare, dar esti foarte bine ancorata in lucrururile care implica familie, statornicie, casa sau acele lucruri extrem de conservatoare care te trag inapoi. Din fericire, aceste frustrari curente vor trece si vei avea cumva unda verde pentru ambitiile tale tale.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Ai o agenda incarcata si multe lucruri de facut, iar energia pe care o vei avea incepand de duminica va fi extrem de benefica pentru tine. Incearca sa fii cat mai flexibila si cat mai pe faza pentru a nu pierde anumite oportunitati. Orice idee pe care o ai incearca sa o pui in practica sau macar verbalizeaz-o pentru ca poate fi ceva extrem de bun pentru viitorul tau.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te vei simti ca si cand te invarti in jurul cozii, iar problemele nu au nicio rezolvare, cel putin in acest moment. Din pacate, tendinta ta va fi sa lasi balta orice si sa strici extrem de multe oportunitati. Incearca sa fii cat mai determinata de a face anumite lucruri si nu te lasa prada deznadejdii. Cu siguranta vin zile mai bune si pentru tine.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Cu Luna care s-a intors in semnul tau vei fi combativa si extrem de volubila iar asta iti va aduce succes pe plan social. Te vei evidentia asa cum numai tu stii si vei avea abilitati persuasive evidente. In acest week-end vei avea posibilitatea de a alege noi prietenii, de a iesi in lume si de a te simti foarte bine. Stai foarte bine si pe plan sentimental.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ar fi bine sa revii usor, usor cu picioarele pe pamant si sa vezi realitatea asa cum e. Incearca sa fii pozitiva, sa fii alaturi de partener pentru ca are nevoie de sustinerea ta. Vei face fata unor situatii diverse si te vei descurca de minune in ceea ce priveste unele probleme de familie.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Simti nevoia sa faci parte din echipa, sa ai oameni alaturi de tine care sa munceasca in aceeasi directie ca si tine si de aici pot aparea anumite probleme. Incearca sa manifesti cat mai multa intelegere fata de ceilalti si mai ales fata de apropiati. Este un week-end in care ar fi bine sa te feresti de actiuni sociale pentru ca exista riscul de neintelegeri grave, mai ales cu persoanele mai tinere. Nici in planul sentimental nu stai foarte bine dar va fi doar o stare de moment.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Odata ceti-ai pus ceva in cap pentru tine este mai greu sa iti scoti anumite idei. Esti mai aproape de ceea ce ti-ai propus mai mult decat crezi. Chiar daca esti obosita si iti doresti sa nu actionezi prea mult intr-un sens sau altul vei fi nevoita sa iei decizii importante in acest week-end. Incearca sa fii mai rationala si sa nu asculti primul instinct si mai ales nu incerca sa vorbesti la manie.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E bine sa-ti faci anumite planuri din timp, iar la tine totul trebuie sa fie sub control. Se pare ca te lupti pentru ceva ce nu are sens sau te implici intr-un proiect aruncandu-te cu capul inainte. Din fericire ti se ofera sanse de a te retrage si chiar asta ar trebui sa faci. In ceea ce priveste relatia sentimentala vor aparea mici probleme de incredere care nu se vor rezolva prea usor.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Devii constienta de ce poti si de ceea ce nu poti face. Asteptarile tale financiare sunt realiste si iti propui sa iei rapid o decizie si sa discuti cu anumite persoane care te pot ajuta sa iti duci planurile pana la capat. Ar fi bine ca in acest week-end sa mergi chiar la risc pentru ca ai posibilitatea de a castiga mult mai mult decat ti-ai propus. Evita iesirile impulsive.
 

related posts

Modifică setările cookies