HOROSCOP 24.03.2010


Nu sunt oportune schimbarile si de aceea e mai bine sa nu risti prea multe azi pentru un viitor incert.  Nici intoarcerea in trecut nu este benefica si este posibil ca azi sa devii melancolice exact cand nu este cazul.


BERBECI CELEBRI: Steven Seagal

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Este foarte important pentru tine sa-ti arati vulnerabilitatile si sa incepi sa te bazezi si pe ceilalti. Probleme personale iti pot retine azi atentia de la planurile initiale. Atentie la felul in care iti expui parerea, pentru ca ai o doza de agresivitate care devine neplacuta pentru ceilalti.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI            
                                                                                    
Simti ca esti pe o cale gresita si asta pentru ca ai ascultat niste sfaturi gresite. Poti alege sa fii iritata sau sa folosesti ceea ce se intampla ca o experienta de viata. In acelasi timp, nu poti sta pe margine si sa lasi persoane care numai prieteni nu-ti sunt sa te deranjeze in continuare. Fii hotarata, calma si argumenteaza fiecare vorba, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Pastreaza furia ta la capacitate minima si foloseste adevarul in slujba ta.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Esti un pic melancolica azi si amintirile nu-ti dau pace. Chiar daca vei spune “nu” unei oportunitati, totul  va ramane la stadiul de dorinta de a spune de fapt “da”. In momentul in care iti vei da seama ca, indiferent ce ai fi ales, calea ta nu ar fi fost usoara in niciunul dintre cazuri. Atentie la finantele tale. Probabil niste probleme la banca iti vor da batai de cap.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Incearca sa dai atentie acelor conversatii care din banal pot duce foarte usor la excese iritabile din partea ta. Esti hipersensibila si este mai bine sa-ti reprimi tendintele de critica excesiva si total deplasata pe care le ai azi. O veste buna pentru finantele tale.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vei fi in centrul atentiei si asta iti place. Persoanele cu care intri in contact iti vor aprecia creativitatea si puterea de a pune in practica atat ideile tale cat si ale celoralti. O zi excelenta la locul de munca, care iti va da satisfactie.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Vrei sa stai un pic mai retrasa azi si nu simti nevoia de a comunica cu ceilalti. Atat la locul de munca, unde colegii vor simti ca si cum te retragi din fata unor responsabilitati, cat si in ceea ce priveste relatia cu partenerul, unde vei intimpina ceva probleme de comunicare.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu e cazul sa te dai mare pentru ce faci pentru colegi la locul de munca. E adevarat ca actiunile tale au un impact pozitiv asupra celorlalti si chiar daca ei nu vor stii ce faci pentru ei, e mai bine sa nu le reprosezi binele facut. Chiar daca nu iti va face placere azi, tu vei conduce lucrurile spre ceea ce iti doresti si iti vei convinge superiorii sa iti urmeze sfaturile.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi esti capabila sa demonstrezi ceea ce ti-ai propus de ceva timp. Iti vei permite sa iei decizii importante si esti pregatita pentru schimbare.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Iti doresti sa faci cam multe pentru o zi care are doar 24 de ore. Esti plina de energie si iti planifici un program foarte dur. La sfarsitul zilei nu te blama ca nu ai reusit sa faci tot ce ti-ai dorit. Fii blanda cu tine!

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
Nu iti va placea faptul ca unele persoane nu vor fi de acord cu metodele tale de a-ti duce planurile la bun sfarsit. Ai senzatia ca esti impiedicata sa faci lucruri importante si creative. E mai bine sa ai rabdare si sa nu incerci sa fortezi lucrurile.                                                                                                               

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
In general esti capabila sa dai atentie unor lucruri marunte dar azi nu te prea poti concentra asupra detaliilor. In schimb, multa activitate in domeniul personal si e posibil ca partenerul sa te ajute sa poti duce la capat unele planuri mai vechi. Te vei simti bine lucrand in echipa cu el.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  
Esti pe cale sa faci unele schimbari in viata ta si acestea nu vor fi numai azi. Poate fi vorba de decizii referitoare la atitudinea ta, la modul de abordare a problemelor, nu neaparat ceva palpabil sau vizibil, in acest moment. E bine sa dai dovada de rabdare si sa nu te arunci asupra oricaror lucruri noi din viata ta, fara sa cantaresti bine. Vei stii cand va fi bine sa faci asta si nu este vorba de ziua de azi, pentru ca acum este doar inceputul.
 

related posts

Modifică setările cookies