HOROSCOP 27.10.2010  


Cu Luna inca in Gemeni, ne vom simti extrem de vorbarete, de deschise catre dialog si lucruri importante care ne cer logica si competente deosebite la scris sau la a tine un discurs bine pus la punct. Mai pe seara, Luna in Rac ne va sensibiliza ceva mai mult si ne va aduce mai aproape de anumite valori familiale.
 


Scorpioni celebri: Brittany Murphy

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi este ultima zi in care Marte se afla in zodia Scorpionului si se pregateste sa intre usor in zodia Sagetatorului. Tocmai de aceea, veti simti impulsul de a va grabi sa rezolvati ce nu ati rezolvat pana acum. Aceasta graba poate fi benefica sau nu, in functie de problema. Incearca totusi sa fii cat mai focusata, pentru ca azi poti face ce nu ai reusit sa faci, cu toate eforturile tale, pana acum. Vei gasi timp de relaxare in zilele ce vor urma.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Poti vedea foarte clar anumite persoane si o sa intelegi din prima cerintele lor. Chiar daca vor incerca sa ascunda de tine anumite lucruri nu vor reusi decat extrem de putin sa te pacaleasca. Totusi nu te grabi sa tragi anumite concluzii pentru ca ele pot fi extrem de gresite.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Anumite persoane din anturaj iti dau extrem de multa energie pozitiva si vei putea astfel sa poti trece peste anumite momente mai dificile de azi. Nesiguranta ta poate fi extrem de negativa, mai ales atunci cand o lasi sa scoata ce e mai rau din tine. Din fericire ai prieteni buni care te pot scoate din aceste stari, iar mai pe seara te vei remonta rapid alaturi de ei la o iesire in oras.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
In loc sa-ti petreci timpul gandind la ce vor ceilalti de la tine mai bine, incearca sa-ti trasezi propriul drum si poate e cazul sa devii un pic mai egoista decat de obicei. Exista anumite oportunitati in aceasta zi pe care ar fi bine sa nu le scapi din vedere. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Exista o anumita energie pe care o risipesti atat in ceea ce faci cat si in ceea ce iti propui sa faci. Cel mai mult te pot stresa anumite obligatii de familie care nu suporta amanare si atunci va trebui sa te imparti intre birou si casa. Incearca totusi sa nu te grabesti mai mult decat este cazul pentru ca si maine este o zi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Cea mai buna strategie este sa cazi la pace in primul rand cu tine. Energia ta este extrem de buna daca o canalizezi spre lucruri necesare si care chiar merita. Numai asa faci lucrurile sa se intample si pentru asta vei avea in primul rand apreciera sefilor. Mai pe seara e posibil sa lamuresti alaturi de partener niste divergente.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Incerci pe cat posibil sa faci lucrurile sa iti fie cat mai comode, confortabile. Nu exista dispute la tine azi dar nici vreo actiune care sa denote ceva special. E posibil ca la capitolul financiar sa ai o reusita viabila.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E bine ca azi sa ceri ajutorul colegilor sau colegelor. Impreuna veti reusi sa faceti lucrurile mai bine decat daca ai lucra singura. Un proiect nou iti atrage atentia si iti vei focusa pe el toata energia ta si de aceea e cazul sa apelezi la ceilalti sa te ajute. Asta va insemna un plus pentru tine si nu o derogare de la calitate.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Imaginatia ta este extrem de activa si atunci ar fi cazul sa o folosesti in ceva extrem de creativ. Este bine ca azi sa incepi anumite proiecte sau macar sa incerci sa le pui pe hartie. Mai pe seara va fi cazul sa-ti acorzi ceva mai multa atentie si atunci poate iti vei cumpara ceva care iti va face placere sau vei face ceva doar pentru tine.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai chef de distractie si e posibil ca azi sa ai atata energie pozitiva incat sa o transmiti si celorlalti. In planul carierei e posibil sa aiba loc ceva mici schimbari, dar nu esti atat de surprinsa de ele si nici nu te prind pe picior gresit.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E posibil ca unele drumuri pe care le faci sa fie extrem de benefice si sa-ti aduca nu numai castiguri, ci si un anumit prestigiu. Nu este inca timpul marilor decizii, dar ele incep sa se contureze si sa prinda viata. Lucrurile inca nu se limpezesc in totalitate, dar pentru tine este un pas inainte.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Va fi dificil azi sa te concentrezi pe anumite lucruri serioase, cum ar fi unele probleme financiare. Asa ca va trebui sa gasesti atitudinea potrivita inainte de a actiona. Vei avea nevoie de multa claritate si poate e cazul sa ceri un sfat de la o prietena.

related posts

Modifică setările cookies