HOROSCOP 31.01.2011


Azi vom da dovada de ceva mai mult conservatorism. Atentie marita la un comportament riscant care ne poate pune in pericol
 


Sursa: CREOLA.RO

Varsatori celebri: Paris Hilton

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Incearca sa nu pari paranoica si sa crezi ca toata lumea are ceva cu tine. Oamenii din jurul tau nu doresc sa-ti faca rau. Tu esti cea care ia decizii pripite si trage concluzii inainte de a fi cazul. Daca esti nesigura si crezi ca ai inteles gresit unele mesaje, incearca sa le clarifici cu cei din jurul tau.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
E foarte posibil sa simti ca pierzi din vedere anumite amanunte si sa te simti un pic data la o parte. Ar trebui sa vezi toata aceasta neimplicare ca si cand ar fi cazul sa iei o pauza. Prietenii tai vor vedea ca esti destul de obosita, astfel incat ei vor dori sa te protejeze. Ar fi bine sa tii cont si de sfaturile lor.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi e posibil sa ai parte de un pic de dezechilibru in viata ta si chiar dorinta de a nu-ti mai asuma responsabilitati care nu sunt de fapt ale tale. Ar fi cazul sa devii onesta cu cei din jurul tau si poate sa inveti sa spui si NU, indiferent de consecinte.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Planul financiar si cel al calatoriilor este extrem de lezat si atunci orice deplasare pe care o veti face inseamna ca este sortita esecului si datorita unor bani, pe care nu-I aveti. E adevarat ca situatia nu este atat de complicate  cum pare la prima vedere, dar nici nu este foarte indicat sa luati decizii gresite doar pentru ca vi se pare.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Iti va fi destul de greu sa te concentrezi pe mai multe lucruri deodata si de aceea e mai bine ca energia ta sa fie canalizata doar intr-un singur scop. Atentie si la modul in care comunici pentru ca e foarte posibil ca feed-back-ul sa nu fie unul foarte bun.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Unele lucruri nu vor sta asa cum iti vei dori dar totul se va compensa prin relatia minunata cu partenerul si prin faptul ca va comunica atat de bine cu tine incat vei putea sa-ti planifici un week-end minunat alaturi de acesta. E foarte posibil sa faci fata unor presiuni din partea familiei, dar ar fi bine sa amani orice confruntare.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
E foarte posibil sa aveti brusc revelatii care tin clar numai de anturaj si de prieteni. De asemenea, la locul de munca e posibil sa nu mai ai atata sustinere pe cat ai fi crezut. Dar asta poate insemna si faptul ca va trebui sa te implici si sa iti asumi singura responsabilitatile.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E foarte posibil sa faci fata unor obstacole din partea familiei sau chiar a partenerului. Ar fi indicata o discutie normala si onesta despre absolut tot ceea ce simti in legatura cu aceasta chestiune si poate chiar si luarea unei decizii importante. Nu incerca sa arunci vina pe alte persoane pentru ca asta nu te va ajuta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E foarte posibil sa fii nevoita sa pendulezi in aceasta zi intre viata de familie si viata ta sociala. Iti va fi foarte greu sa le combini pe amandoua dar in cele din urma vei reusi. Nu da curs provocarilor si pregateste-te pentru vesti foarte bune.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Va insemna o provocare pentru tine azi sa poti fi acolo unde se intampla totul. E foarte posibil sa ai parte de amanari de proiecte, situatii la locul de munca care te vor dezamagi. Exista multe alte posibilitati sa te destinzi si de aceea poate o mica vacanta ar fi binemeritata.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Ar fi bine sa dai o mare importanta planului financiar pentru ca vei avea tendinte sa cumperi lucruri total nefolositoare si asta sa-ti goleasca buzunarul. Vei fi pusa azi in situatia de a da explicatii sau de a te justifica . Nu incerca sa gasesti logica in lucrui pe care oricum nu le intelegi. Ia-le ca atare.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Luna s-a intors in semnul tau ceea ce iti va da impulsuri importante si chiar te vei simti foarte bine in centrul atentiei. Energia ta este foarte buna, dar atentie ca poate fi influentata negativ de ceilalti. Ai abilitatea de a lua masuri impotriva acelora care consideri ca nu trebuie sa se afle in preajma ta, asa ca ar fi bine sa dai dovada de mult auto-control. Asta te va duce la succes mai repede decat te astepti.

 

related posts

Modifică setările cookies