HOROSCOP 5.04.2010


Astazi, nu ne este usor sa ne exprimam emotiile si gandurile. Un set de circumstante ne poate face sa avem o interactiune frustranta cu ceilalti. Vom avea sentimentul ca nu suntem auzite sau bagate in seama in tot ceea ce ne dorim sa transmitem. Totusi, apeland la doza fiecaruia de bun simt putem repune lucrurile pe un fagas normal. 


BERBECI CELEBRI: VICTORIA BECKHAM

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Abordeaza problemele apeland la sensibilitatea celorlalti si incearc sa te concentrezi pe tot ceea ce este important pentru tine. Nu evita obstacolele pentru ca ele se vor intoarce impotriva ta mai repede decat iti imaginezi.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Esti o adevarata forta si poti realiza cam tot ceea ce ti-ai pus in minte. NU incerca totusi sa iei decizii sau sa alegi o cale. Si mai ales nu fi incapatinata pentru ca vei avea de pierdut. Nu risca mai mult decat iti poti permite.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incearca sa te feresti de conflicte azi pentru ca se pare ca ai o dispozitie cam certareata. Nu vei reusi sa te controlezi atat de bine pe cat iti doresti si nu vei putea evalua impactul vorbelor tale. Chiar daca stii ca spui adevarul, ar trebui sa incerci sa fii mai diplomata.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Vei intra in dezbateri cu ceilalti si iti vei lua niste angajamente pe care le vei regreta mai tarziu. Incearca sa fii ceva mai deschisa unor lucruri care nu se apropie deloc cu principiile tale. Apreciaza varietatea in loc sa iti pierzi energia xu discutii care nu duc nicaieri.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti deschisa la provocari si iti vei atrage oprobiul celorlalti. Aceasta pentru ca iti creezi probleme singura fara sa tii cont de parerea apropiatilor. Chiar daca argumentele tale stau in picioare, nu incerca sa mergi pana in panzele albe cu o idee care nu are atat de multa priza la public.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incearca sa strangi toate detaliile pe care le ai la dispozitie pentru a le da sens. Esti capabila sa reunesti toate elementele unui puzzle care te va duce exact acolo unde iti doresti si mai mult decat te asteptai. Vei avea o imagine importanta de ansamblu. Ai incredere in intuitia ta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai putea sa-i faci pe altii sa se simta inconfortabil pentru ca vei deschide discutii despre lucruri si despre subiecte pe care toata lumea le ocoleste. Incearca sa nu dai vina pe cineva anume si sa discuti cinstit problema care te preocupa.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Prietenii apropiati ar putea incerca sa te evite astăzi. Aminteste-ti ca vorbele tale grele pot “arde” daca le lasi sa treaca de buzele tale necenzurate.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Nu incerca sa devii defensiva azi pentru ca ceillati vor incerca sa-ti arate adevarul. Incearca sa asculti ceea ce au de spus ceilalti si nu te pune la adapost de diverse probleme cu care inca nu vrei sa te confrunti. E cazul sa faci fata unor provocari pe care le-ai ocolit pana acum.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Esti provocata sa-ti exprimi punctul de vedere. Iar asta va duce la antipatii cu care te vei confrunta mai tarziu de la niste persoane pe care nu iti doresti sa ti le faci inamici. Daca iti vei controla tonul si iti vei expune parerea in termeni proprii, vei vedea ca ceilalti vor intelege exact ce vrei sa spui.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Partenerul sau un prieten apropiat te acuza pe nedrept de ceva ce tu nu ai facut. Vei simti asta ca pe un atac la persoana ta si vei actiona in consecinta. Mania ta va fi atat de distructiva incat vei avea de-a face cu daune dupa ce lupta se va termina. Incearca sa faci in asa fel incat o problema atat de minora sa nu degenereze intr-un conflict atat de mare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Nu ai acces la toate instrumentel pe care ti le doresti pentru a-ti realiza obiectivele tale. Vei incerca sa detii controlul si pentru asta vei pierde un colaborator sau o cunostinta de care aveai nevoie in scopurile tale. Succesul tau poate fi garantat doar daca lucrezi in echipa si iti vei da seama ca esti parte dintr-un intreg. 

related posts

Modifică setările cookies