HOROSCOP 6.05.2010


Este o zi incarcata de multa nervozitate si de frustrari acumulate, care pot rabufni in timp. Este recomandabil sa iti pastrezi calmul si astfel sa nu inrautatesti totul. Chiar daca e bine sa iti impartasesti sentimentele, atentie in fata cui faci acest lucru. Esti foarte tentata sa grabesti lucrurile si astfel sa faci ceva pripit.


TAURI CELEBRI: Uma Thurman

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Azi vei avea o zi incarcata si stresanta la locul de munca si se pare ca este din ce in ce mai greu sa iti gasesti timp liber si pentru tine. Ar fi bine sa eviti iesirile in oras sau vizitele la prieteni, pentru ca, inainte de toate, ai nevoie de odihna.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E posibila o revedere cu cineva foarte drag si apropiat si asta iti va ridica moralul. Iti este foarte greu sa te concentrezi pe ceea ce se intampla in prezent, pentru ca deja te gandesti la ce vei face in weekend. Vei primi o propunere interesanta pe care ar fi bine sa nu o refuzi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu vei putea evita o situatie neplacuta, oricat de mult ai incerca sa faci asta azi. Iti va fi frica sa iti expui sentimentele cuiva apropiat, pentru ca nu vrei deloc sa complici lucrurile mai mult decat sunt deja sau sa fie interpretate gresit. Tacerea ta nu va face sa dispara problema, dar nici nu iti va face rau.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Esti bataioasa, te implici in probleme si incerci sa le rezolvi extrem de repede. Intr-un cuvant, esti foarte eficienta. Pe de alta parte, se pare ca faci progrese evidente in ceea ce ti-ai propus, desi drumul pe care va trebui sa-l parcurgi pana la reusirea finala se va intinde pana in luna iunie.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Incerci sa fii extrem de originala in unele aspecte si sa pui in ordine unele lucruri. Nu este o idee prea buna sa incerci sa mergi pana in panzele albe cu o persoana apropiata. Ar trebui sa incerci sa ceri sfatul in privinta unei probleme personale. De asemenea, este timpul sa ai anumite discutii cu cineva apropiat si sa stabilesti niste limite, care pana de mai curand au fost incalcate.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

E foarte posibil ca azi sa te simti ca un outsider la locul de munca si asta pentru ca e foarte important, pentru tine, sa fii acceptata de ceilalti. Ar trebui sa acorzi mai multa atentie sanatatii si sa te odihnesti mai mult.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

O situatie ciudata la locul de munca iti va demonstra ca inca nu ti-ai pierdut sensul umorului. E bine sa reincepi sa zimbesti dar se pare ca sarcasmul nu ar trebui sa faca parte din acest intreg ansamblu si peste toate, e mai bine sa iti tii comentariile pentru tine.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Incepi sa te concentrezi pe anumite planuri si sa duci lucrurile la capat cat mai bine. Poti comunica azi mai usor decat in ultimele zile, dar asta nu va insemna ca mesajul tau va fi inteles la adevarata lui valoare. Incearca sa iei lucrurile asa cum sunt, pentru ca nu o sa reusesti sa schimbi tu lumea tocmai acum.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Banii sunt o grija in plus pentru tine acum si de aceea se pare ca azi vei gasi o solutie neasteptata pentru finantele de care ai atata nevoie. Drept urmare, e cazul sa te motivezi indeajuns de tare incat sa poti duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Se pare ca la locul de munca un coleg, posibil sef, te streseaza foarte mult si nu reusesti sa iti duci la capat rutina de fiecare zi. De aceea e posibil ca unele sarcini sa le amani pentru maine, chiar daca aveai ceva planuri pentru un weekend prelungit. Va trebui ca mai pe seara sa poti povesti unei prietene problemele tale si sa vezi ce solutie iti ofera ea pentru a merge mai departe.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Incepi sa simti ca ajungi la victorie, ca poti atinge “trofeul”. Este bine totusi sa nu speculezi prea mult si sa-ti vezi in continuare de treaba ta, pentru ca spre final nu e bine sa o dai in bara. In schimb e foarte bine sa privesti retrospectiv in spate si sa vezi ce ai facut bine si ce nu.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Ar trebui sa acorzi mai multa atentie unei activitati care iti va oferi o oportunitate unica si cu care nu te vei mai intalni prea curand. Incearca sa tii ochii deschisi si sa poti vedea ceea ce ti se ofera. Nu e cazul sa iei o decizie acum, ci doar sa reperezi sansa care ti se ofera.

related posts

Modifică setările cookies