HOROSCOP 6.09.2010


Comunicarea de azi poate fi destul de agresiva, dar in acelasi timp extrem de eficienta. Daca ai ceva de lamurit o poti face azi, pentru ca esti inteleasa la un nivel mai profund. Sunt favorizate planurile indraznete, unele dintre ele chiar riscante.
 


FECIOARE CELEBRE: Nicole Richie

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Te vei gandi azi la o investitie financiara si vei intoarce problema pe toate fetele. Sustine-ti persoana iubita, chiar daca tu consideri ca a gresit in trecut. Ai idei noi care sunt foarte bune, asa ca impartaseste-le si celorlalti, pentru ca vei avea parte de o surpriza placuta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Astazi esti un partener de conversatie suprinzator de bun. Nu intra in defensiva atunci cand nu este cazul. Ti se va ivi o oportunitate de a-ti rezolva problemele financiare, asa ca nu rata sansa asta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi vei putea sa iti rezolvi anumite probleme mai dificile, multe dintre ele cu ajutorul intuitiei tale fenomenale. Insa, din nefericire, este foarte usor ca intr-o maniera mai putin eleganta sa ranesti o prietena. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Vei primi ceva propuneri azi, propuneri pe care va trebui sa le selectezi cu atentie si sa le pui sub un mic microscop. Daca e nevoie, poti cere sfatul unei prietene sau chiar al partenerului pentru a te lamuri. Incearca sa te ocupi de o problema financiara de care nu ai avut pana acum timp.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Vei avea nevoie de toata creativitatea ta pentru a rezolva o problema azi. Te simti de parca ai fi intr-un montagne russe si de aceea fiecare decizie pe care o iei este extrem de importanta pentru viitorul tau. Esti extrem de usor de emotionat si cu asta ii vei surprinde pe multi. Este favorizata comunicarea cu prietenii apropiati si cu membrii familiei.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu esti pregatita sa faci fata intensitatii unor sentimente extrem de puternice. Acestea pot fi si negative si pozitive, iar acest mix chiar te pune pe ganduri. Nu te retrage din anturaj si nu incerca sa te feresti chiar de prietenii tai. Ai ocazii nenumarate de a te afirma, asa ca nu te retrage in carapacea ta. Iesi in lume si ai sa vezi ca totul va fi mai bine.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
In loc sa cauti stabilitatea in prietenii care te inconjoara, mai bine incearca sa te stabilizezi emotional. Asa vei putea incepe sa ai realizari deosebite pe plan profesional si social. E posibil sa ti se iveasca ocazia unei scurte calatorii care poate fi in interes de serviciu.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Poti spune deschis la ce te gandesti si ce vrei sa faci in continuare, pentru ca ai sanse sa gasesti un sprijin acolo unde nu te astepti. Analizeaza cu atentie orice propunere pe care o primesti azi si nu te grabi sa dai un raspuns.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  

Incearca sa-ti retii frustrarile pentru tine, pentru ca ai tendinta de a te enerva pentru niste lucruri marunte care nu isi au sensul. Cu toate acestea, ai ocazia sa te afirmi pe plan social si poti comunica foarte usor cu acele persoane la care tii.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

E posibil sa fii acuzata ca fiind prea superficiala, iar cei care spun asta nu prea sunt departe de adevar.  Poti trece peste micile probleme cu partenerul daca reusesti sa te concentrezi si sa nu rostesti cuvinte grele pe care mai tarziu le vei regreta. Tine cont de sfaturile unor prietene.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Nu vrei sa iei nicio decizie azi si mai amani un pic termenul pe care chiar tu l-ai stabilit. Totusi, ai o capacitate foarte buna de a lega noi parteneriate sau chiar de a-ti gasi partenerul dorit – asta daca nu esti deja implicata intr-o relatie. Daca deja ai un partener, tine seama si de parerile lui, pentru ca sfaturile sale sunt foarte bune si te pot ajuta mai mult decat iti imaginezi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Chiar daca azi pari cumva in lumea ta, esti foarte atenta la tot ce se petrece in jurul tau. Nu incerca sa faci promisiuni de care nu vei putea sa te tii.

 

related posts

Modifică setările cookies