Horoscop zilnic 10 mai 2018. Taurii primesc bani. Vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 10 mai 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Astrele sunt de partea ta astăzi. Pe plan sentimental te bucuri de succes și reușești să atragi cu ușurință atenția persoanei care îți place. În plus, primeșți și o veste bună printr-un e-mail.

TAUR

Reușești să facci rost de o suma mai mare de bani și o vei folosi pentru a-ți achiziționa un produs la care visai de foarte mult timp, ceea ce îți va asigura buna dispoziție pentru o perioada lungă de timp.

GEMENI

Primești suportul unei persoane și astfel reușești să capeți mai multă încredere în tine și să demarezi un proiect la care te gândeai de mult timp. Succesul este garantat, dar vei atrage și mulți invidioși.

RAC

Primești un cadou din partea unei rude, dar care nu are nicio legătură cu personalitatea ta sau cu gusturile tale. Ai grijă cum reactioezi, astfel încât să nu apară tensiuni inutile dintr-un fleac.

LEU

Chiar dacă este weekend, ai de lucru, dar nu îți va fi ușor să îți faci treaba pentru că nu reușești să te concentrezi, iar atenția îți este distrasă cu ușurință. Depune mai mult efort pentru a termină cât mai repede, astfel încât să îți rămână mai mult timp pentru distracție.

FECIOARĂ

Problemele rudelor îți ocupă tot timpul și nu vei mai reuși să te ocupi și de nevoile tale, cel puțin nu astăzi. Nu dispera, este și mâine o zi și vei face tot ce ți-ai propus, căci ajutorul oferit astăzi ți se va întoarce.

BALANȚĂ

Îți petreci ziua făcând babysitting și, deși îți plac mult copiii, vei fi sleită de puteri la finalul zilei. Ajutorul pe care i l-ai oferit astăzi unei persoane apropiate, nu va rămâne nerăsplătit.

SCORPION

Te așteaptă o zi tensionată pentru că vei intra într-o dispută cu cineva apropiat și nu se va termina cu una cu două, ba din contra. La finalul zilei vei fi epuizată psihic și fizic.

SĂGETĂTOR

Nu ți se recomandă să pleci astăzi de acasă fără să te asiguri că ai lăsat totul în regulă, astfel încât să nu uiți ceva în priză, mâncarea pe foc sau fără să verifici de două ori dacă ai închis ușa.

CAPRICORN

Ai grijă cum îți exprimi nemulțumirile astăzi pentru că s-ar putea, fără să vrei, să calci pe bătăturile cuiva și să te trezești prinsă într-un scandal pe care nu ți-l dorești. Fii diplomată.

VĂRSĂTOR

Ești predispusă la certuri cu rudele mai mici de vârstă decât tine. Ține cont de diferența de vârstă dintre voi și lasă de la tine, fii mai îngăduitoare și diplomată pentru a ieși cu ușurință din această situație.

PEȘTI

Trebuie să duci la bun sfârșit un proiect, dar îți lipsește creativitatea cu desăvârșire. Fă ceva care să te relaxeze și mai amână putin taskurile până vei fi într-o formă mai bună.

related posts

Modifică setările cookies