Horoscop zilnic 10 octombrie 2023. La Săgetători, se deblochează casa banilor, Balanțele se vindecă în viața amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 10 octombrie 2023.

Tag-uri:

Berbec

 

Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă prin casa carierei, imaginii și reputației profesionale și ușurează anumite contexte, care până acum erau încurcate. Dacă ai avut tot felul de temeri și frici legate de acțiunile tale în carieră, acum acestea vor dispărea. Începând de astăzi ai puterea să faci niște schimbări.

  

Taur

 

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin casa valorilor, credințelor, convingerilor, spiritualității și transformării personale. După o perioadă de câteva luni, în care ai reevaluat aceste domenii, acum este momentul să accepți schimbarea, pentru că vei avea parte de o creștere în planul personal.

 

Gemeni

 

Pluton, planeta transformarilor profunde, revine la mișcarea directă, începând de astăzi. Situația financiară începe să se stabilizeze, după o perioadă, în care au existat mai multe lipsuri și ai învățat niște lecții importante privind administrarea resurselor.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor, revine la mișcarea directă, prin sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Relația cu partenerul devine mai apropiată după o perioadă în care ai avut parte de mai multe provocări, care au avut rolul de a trasnforma profund modul în care te raportezi la relație.

 

Leu

 

Pluton, planeta transformarilor, revine de astăzi la mișcarea directă, prin sectorul asociat muncii, rutinei zilnice, relațiilor cu colegii și sănătății. Vei observa o îmbunătățire a relațiilor profesionale și se încheie un proces de schimbare a perspectivei asupra muncii.

 

Fecioară

 

Revenirea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, începând de astăzi, la mișcarea directă, prin sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, dar și activităților care-ți fac plăcere și pasiunilor, vine să încheie o etapă de schimbare/transformare, în care ai înțeles că este nevoie de o comunicare deschisă și schimbarea perspectivei asupra domeniilor enumerate.

 

Balanță

 

Revenirea lui Pluton, planeta transformarilor, începând de astăzi, la mișcarea directă, prin casa vieții de familie, căminului și relațiilor cu părinții sau rădăcinile, încheie o etapă de câteva luni în care va fi nevoie să lași în spate niște frici, temeri, care au legătură cu ceva din trecut, care te-a afectat. Acum este momentul vindecării, să-ți construiești viața de familie așa cum ți-o dorești.

 

Scorpion

 

Pluton, guvernatorul tău,  revine la mișcarea directă, începând de astăzi, prin sectorul comunicării, învățării, gândirii și interacționării cu ceilalți. Se încheie un proces de transformare la care ai luat parte în ultimele luni și din care ai înțeles că este nevoie să te concentrezi mai mult pe tine, să asimilezi niște lecții de viață.

 

Săgetător

 

Pluton, planeta transformarilor profunde, revine de astăzi la mișcarea directă, prin casa banilor, semn ca se încheie procesul de schimbare a atitudinii vis-à-vis de modul în care administrezi și iei decizii in sectorul financiar. Prin urmare,  se deblochează casa banilor și este un prilej numai bun să faci planuri de viitor.

 

Capricorn

 

Pluton, planeta transformarilor profunde, revine de astăzi la mișcarea directă, prin casa personalității, semn că ai avut parte de câteva luni în care ai realizat o autoevaluare. Se încheie procesul de transformare și acum poți să-ți răspunzi la niște întrebări, care te-au frământat. Revenirea la tranzitul direct susține deschiderea față de cei cu care interacționezi.

 

Vărsător

 

Dupa o perioadă de câteva luni de retrogradare, în care Pluton, planeta transformărilor profunde, a răscolit casa trecutului și subconștientului, odată cu revenirea la mișcarea directă, vei face mai ușor față tuturor fricilor și vei controla mult mai bine situațiile stresante.

 

Pești

 

Pluton, planeta transformarilor profunde, revine la mișcarea directă, de astăzi, prin casa prietenilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung. Ai motive de bucurie, pentru că proiectele tale se deblochează și în lunile de retrogradare ai reușit să-ți dai seama de lucrurile care sunt cu adevărat importante.

 

related posts

Modifică setările cookies