Horoscop zilnic 12 iunie 2015. Taurii au o zi linistita, iar Capricornii primesc vizita unor prieteni


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 iunie 2015.


BERBEC

Esti implicata intr-o relatie in care nu te mai simti confortabil, motiv pentru care iti doresti sa faci ceva in acest sens, mai ales ca iti afecteaza si activitatea profesionala. 

TAUR

Ai parte de o zi linistita, in care iti rezolvi problemele fara prea multe batai de cap. Dupa ce iti termini programul la job, iesi in oras alaturi de prietene. 

GEMENI

Esti in impas financiar si trebuie sa platesti o datorie mai veche, motiv pentru care esti nevoita sa apelezi la ajutorul unor prieteni. 

RAC

Superiorii apreciaza eforturile pe care le-ai depus in ultima perioada, iar astazi se pare ca este ziua in care munca iti va fi rasplatita. 

LEU

Astazi esti irascibila si nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut. La job nu iti termini treaba, iar seara te certi si cu partenerul de viata. 

FECIOARA

Esti intr-o dispozitie destul de proasta, dar pana la urma iti revii spre sfarsitul zilei cand partenerul de viata iti face o surpriza romantica. 

BALANTA

Trebuie sa rezolvi niste probleme administrative administrative, motiv pentru care pierzi mai mult timp decat ti-ai fi dorit pe la diferitele oficii publice. 

SCORPION

Esti atat de obosita incat nu mai poti face fata programului de la munca. Simti ca ai nevoie de o pauza si faci in asa fel incat sa-ti iei cateva zile libere.

SAGETATOR

Trebuie sa organizezi o petrecere surpriza in week-end pentru o prietena, asa ca astazi iti faci un plan si stabilesti ce ai de facut cu restul amicilor. 

CAPRICORN

In week-end primesti vizita unor prieteni pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme si nu esti pregatita in acest sens, de aceea astazi trebuie sa mergi si sa faci niste cumparaturi.

VARSATOR

Esti relaxata deoarece ti-ai terminat sarcinile din aceasta saptamana de la job, motiv pentru care incerci sa iti stabilesti cateva obiective profesionale pentru urmatoarea perioada. 

PESTI

Niste probleme medicale care te deranjau de ceva vreme iti creeaza din ce in ce mai multe probleme, iar astazi decizi ca trebuie sa consulti un medic pentru a afla cu ce te confrunti.

related posts

Modifică setările cookies