Horoscop zilnic 13 ianuarie 2016. Fecioarele au o zi aglomerata, iar Pestii isi fac o schimbare de look


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 ianuarie 2016.


BERBEC

Este o zi nepotrivita pentru a lua decizii importante cu privire la viitorul tau, de aceea ar fi indicat sa nu te implici in nicio discutie cu un asemenea potential. 

TAUR

Te-ai saturat de felul in care te trateaza unul dintre colegi, doar din simplu motiv ca este gelos pe rezultatele tale. Incearca sa ai o discutie cu el si sa rezolvi aceasta problema. 

GEMENI

Incepi dimineata cum nu se poate mai bine, cu o surpriza din partea persoanei iubite. Reuseste sa te inveseleasca, asa ca intreaga zi va fi dominata de veselie. 

RAC

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul profesional. Nu esti hotarata, asa ca incerci sa faci o lista cu plusurile si minusurile acestei noi provocari pentru a vedea cum iti este mai bine. 

LEU

Esti impresionata de problema unei colege de la munca si te decizi ca ar fi frumos sa o ajuti, de aceea incerci sa gasesti varianta potrivita pentru a-i fi de folos. 

FECIOARA

Se anunta o zi aglomerata, cu multe probleme de rezolvat la job. Seara te viziteaza o prietena pe care nu ai mai vazut-o de ceva vreme si petreceti cateva ore impreuna. 

BALANTA

Dupa o zi agitata la locul de munca, in care ai fost asaltata cu tot felul de cereri, seara te relaxezi in oras, alaturi de cateva prietene.

SCORPION

Ai de rezolvat o serie de probleme administrative si esti obligata sa-ti iei cateva ore libere de la job. Ideal ar fi sa-ti organizezi timpul cat mai bine, pentru a termina tot. 

SAGETATOR

Esti in criza de idei pentru un proiect important pe care trebuie sa-l predai cat mai curand. Din cauza stresului, nu reusesti sa te concentrezi cum trebuie si ai probleme. 

CAPRICORN

Nu-ti sta capul la treaba de la job si nici nu prea ai chef de socializare. Esti intr-o dispozitie proasta, iar asta iti afecteaza relatiile cu cei din jur. 

VARSATOR

Te implici prea mult intr-o discutie importanta de la job, iar argumentele tale par sa fie apreciate de superiorii tai, motiv pentru care te simti foarte bine.

PESTI

Ai hotarat ca este momentul sa faci o schimbare de look si iti faci programare la un salon, unde mergi dupa job, ocazie cu care te si relaxezi dupa o zi grea.  

related posts

Modifică setările cookies