Horoscop zilnic 14 august 2020.Scorpionii au de câștigat pe plan sentimental, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 14 august 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi te îndeamnă la un dialog cu partenerul de cuplu legat de planurile voastre de viitor, care privesc viața de familie. În sfera profesională, ai o întâlnire importantă cu unul dintre colaboratori sau parteneri de afaceri și lucrați la un proiect pe care doriți să-l lansați în toamnă.

Taur

Deși nu te afli în cea mai bună formă, astăzi rezolvi o chestiune financiară, pe care nu o mai credeai rezolvată. Totodată, apar oportunități financiare de unde te aștepți mai puțin. Caută totuți să nu cheltui tot ce ai și păstrează o sumă importantă și în conturile de economii.

Gemeni

Excelezi astăzi la capitolul comunicare și ai parte de o atmosferă propice întâlnirilor de afaceri, dar și negocierilor privind contractul de muncă sau salariul, dacă mergi la un interviu de angajare. După-amiază, organizezi o întâlnire cu prietenii.

Rac

Realizezi astăzi cât de norocoasă ești și faptul că sunt multe persoane care te sprijină în demersurile tale la locul de muncă, primești ajutor atunci când te aștepți mai puțin, iar lucrurile merg ca pe roate. În relația cu partenerul de cuplu, este posibil să inițiezi un dialog legat de viața de familie și de cum ați putea să îmbunătățiți lucrurile.

Leu

Un proiect personal este pe cale să se concretizeze astăzi și ești foarte fericită. Te ocupi de implementare și te sfătuiești cu cei implicați cum să faceți să iasă totul bine. În planul sentimental totul se desfășoară armonios.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți pregătește șanse și oportunități de avansare în carieră. Te faci remarcată în ședințele cu superiorii, îți faci cunoscute ideile, care vor fi aprobate. Profită de ajutorul astrelor pentru a-ți îndeplini obiectivele! 

Balanță

Se anunță o zi importantă astăzi pentru drumul tău în carieră. Ești încurajată de către partener, dar și impulsionată în același timp să-ți depășești limitele. Posibil să ceri niște sfaturi și să primești informații utile pentru a dezolva un proiect personal.

Scorpion

Planul sentimental este astăzi activat. Te înțelegi bine cu partenerul, comunicați bine și principiile și valorile după care vă ghidați în viață se intersectează. Dacă nu ai plecat încă în vacanță, ai putea să-ți iei câteva zile libere, pentru că sunt aspecte favorabile pentru a te relaxa și a petrece timpul cu cei dragi.

Săgetător

Contextul astral de astăzi, cu Luna care traversează casa relațiilor și a parteneriatelor, îți pregătește o surpriză. Dacă ai avut probleme de comunicare cu persoana iubită, acum totul poate să se îndrepte și poți remedia unele greșeli pe care le-ai făcut față de partener.

Capricorn

Deși te aștepti la un program mai relaxat la locul de muncă, află că ziua va fi destul de solicitantă și aglomerată. O să apară sarcini în plus și situații care te vor solicita la maxim. Vestea bună este că te mobilizezi repede și până la finalul zilei reușești să termini tot ce ți-ai propus.

Vărsător

Comunici bine astăzi cu partenerul de cuplu mai ales în chestiuni care privesc educația copiilor, dacă sunteți părinți, dar și activitățile de relaxare. La serviciu, se ivesc oportunități să-ți faci ideile cunoscute și intri în contact cu persoane care te pot ajuta să-ți valorifici un talent.

Pești

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi de chestiunile gospodărești. Dacă lucrezi de acasă, folosește timpul în așa fel încât, la finalul zilei, să termini o parte dintre treburi și să ai weekendul liber. Partenerul a achiziționat un minisejur și ar fi bine să fii cu toate la zi.

 

related posts

Modifică setările cookies