Horoscop zilnic 14 decembrie 2015. Taurii au parte de o zi intensa, iar Leii trebuie sa ia anumite decizii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 decembrie 2015. 


BERBEC

Ai parte de schimbari importante de natura profesionala si din fericire pentru tine, sunt de bun augur. Cheia succesului tau este sa ramai asa cum esti, sa-ti mentii ideile si sa-ti sustii punctul de vedere, iar rezultatele vor veni in favoarea ta.

TAUR

Ai parte de o zi intensa si complicata, care iti poate aduce rezultate mari si in acelasi timp neasteptate, dar iti poate fura din timpul pretios pe care ai decis sa-l petreci cu familia. 

GEMENI

Iti pierzi rabdarea cu oamenii cu care interactionezi si nu inteleg care sunt solicitarile tale. Din fericire, o persoana care este pe aceeasi lungime de unda cu tine, iti sare in ajutor si te ajuta sa gasesti solutiile de care ai nevoie.

RAC

Te-ai cam saturat sa tot faci compromisuri si sa nu indraznesti sa renunti la ceea ce simti si tu ca nu mai face parte din viata ta. Este momentul sa iei decizii importante, chiar daca acestea vor avea un impact destul de mare asupra relatiei cu iubitul tau.

LEU

Diverse tensiuni isi fac astazi aparitia atat in ceea ce priveste viata ta personala, cat si cea profesionala. Dorinta de a avansa in cariera si de a lupta in acest sens se loveste de nevoia partenerului tau de a petrece cat mai mult timp cu tine, motiv pentru care pot aparea conflicte.

FECIOARA

Iti planifici toate activitatile de astazi de la locul de munca in asa fel incat sa-ti ramana timp si pentru tine si pentru propriile placeri vinovate. 

BALANTA

Este o zi potrivita pentru a te concentra asupra vietii personale, pentru a-ti pune ordine in ganduri si a uita complet de grijile cotidiene. Petrece ziua doar alaturi de oameni dragi tie!

SCORPION

A venit momentul sa-ti tii emotiile in frau si sa iti demonstrezi abilitatile profesionale, astfel incat sa ai toate sansele sa ocupi pozitia la care visezi de ceva vreme.

SAGETATOR

Iti petreci aceasta zi incercand sa lamuresti unele situatii neplacute care au intervenit in relatia cu partenerul tau si sa-l convingi ca sentimentele pe care sustii ca le ai fata de el sunt reale. 

CAPRICORN

Intri in contact cu persoane influente, care te ajuta in timp sa te dezvolti profesional si sa reusesti sa pui bazele unei afaceri de succes. 

VARSATOR

Te bucuri de o zi plina de evenimente care te vor emotiona si iti vor aduce zambetul pe buze in aceeasi masura. Curiozitatea te va impinge catre descoperiri care te vor uimi in prima faza, dar te vor ajuta ulterior in cariera.

PESTI

Daca in prima parte a zilei nu te confrunti cu niciun eveniment mai special, in cea de-a doua parte esti nevoita sa iti verifici situatia financiara, caci multe situatii neprevazute isi fac loc in viata ta.

related posts

Modifică setările cookies