Horoscop zilnic 14 iulie 2015. Leii au parte de o zi agitata, iar Pestii se cearta cu partenerul de viata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 iulie 2015.


BERBEC

Inca nu ai reusit sa te organizezi asa cum trebuie la job, motiv pentru care ai ramas in urma cu o parte dintre proiectele in care esti implicata, iar astazi trebuie faci eforturi pentru a incheia treaba.

TAUR

Se anunta o zi obisnuita, in care iti rezolvi problemele obisnuite de la job, ia seara iesi in oras alaturi de prieteni pentru a te relaxa.

GEMENI

Nu esti intr-o stare de spirit foarte buna si nici nu esti prea sociabila, iar din aceasta cauza ajungi sa ai discutii contradictorii cu o parte dintre colegi.

RAC

Te aflii intr-o situatie dificila si esti nevoita sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional, insa nu prea stii ce sa faci, mai ales ca nici prietenii nu te ajuta.

LEU

Ai parte de o zi agitata, in care nu reusesti sa iti rezolvi problemele de la job, iar seara te certi cu partenerul de viata din cauza unor motive puerile.

FECIOARA

Astrele sunt de partea ta astazi si ar fi bine sa profiti de acest lucru, insa ar fi bine sa te gandesti foarte bine la deciziile pe care le iei si sa te consulti cu apropiatii.

BALANTA

Te-ai saturat de felul in care se comporta un coleg cu tine, motiv pentru care actionezi in conseciinta si discuti cu superiorii despre aceasta situatie.

SCORPION

Te implici emotional in cazul unei colege de la job, iar asta iti afecteaza activitatea profesionala, motiv pentru care astazi  nu dai randamentul dorit.

SAGETATOR

Trebuie sa faci cateva cumparaturi pentru petrecerea pe care urmeaza sa o organizezi la sfarsitul saptamanii, asa ca dupa-amiaza o petreci prin magazine, alaturi de o prietena.

CAPRICORN

Dupa o perioada in care ai muncit in continuu, a venit momentul sa te bucuri si de vacanta, iar astazi este prima zi in care ai aceasta oportunitate.

VARSATOR

Nu esti intr-o perioada prea buna din punct de vedere financiar si nici astrele nu par sa te ajute, tinand cont ca apar niste probleme care implica cheltuieli suplimentare. 

PESTI

Incepi ziua cu o cearta destul de urata cu partenerul de viata, insa pana seara tensiunea dintre voi dispare si va bucurati de o cina romantica.

related posts

Modifică setările cookies