Horoscop zilnic 14 iulie 2016. Berbecii au probleme financiare, iar Fecioarele se implica in activitati noi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 iulie 2016.


BERBEC

Astazi esti ocupat cu probleme financiare si asta iti cam ia tot timpul. Ai de dat multe telefonae pentru a rezolva problem a in care te afli tu sau o persoana apropiata tie.

 

TAUR

Astazi vei petrece timp cu o persoana foarte draga tie, iar ziua se anunta una numai buna pentru romantism si afectiune. Primul pas este comunicarea, asa ca este recomandat sa te exprimi cat mai mult pentru a putea fi pe aceeasin lungime de unda cu partenerul tau.

 

GEMENI

E foarte posibil sa ai musafiri sau sa primesti o veste importanta astazi, asa ca e de preferat sa iti canalizezi atentia spre asta si sa incerci sa fii cat mai primitoare. A doua parte a zilei se anunta obositoare pentru tine.

 

RAC

Ziua aceasta se anunta plina de activitati in care vei fi inconjurata de multe persoane. Este posibil sa pleci intr-o excursie in care sa uiti ca ai telefon mobil si internet, iar asta nu este deloc un lucru rau.

 

LEU

Ai o situatie materiala buna astazi si este poibil sa primesti niste bani de undeva sau sa recuperezi o suma pe care ai dat-o cu imprumuT. Asta te face sa iti reorganizezi ziua si sa mergi la cumparaturi pe care nu le aveai in plan pentru azi.

 

FECIOARA

Astazi iti trezesc interesul cateva lucruri noi si chiar te gandesti sa te implici in activitati in care nu ai mai fost implicata pana acum. Este posibil sa gasesti inspiratie din locuri la care nu te astepti.

 

BALANTA

Ai o gandire agera astazi si asta te ajuta foarte mult. Desi esti in general o persoana foarte logica, ziua aceasta este favorita pentru a lua decizii importante. Nu uita ca trebuie sa te bazezi si pe sentimente, nu doar pe minte.

 

SCORPION

Faci parte dintr-un grup de oameni care nu reusesc sa te mai surprinda cu nimic, iar astazi esti mai degraba plictisita. Cateva idei noi ar putea sa te ajute, poate chiar incepi sa planuiesti un concediu alaturi de cei dragi, care sa va scoata din monotonie.

 

SAGETATOR

Intuitia este cea pe care trebuie sa te bazezi astazi, pentru ca functioneaza mai bine ca niciodata. Ai parte de evenimente multiple si diferite, asa ca ar fi bine sa ai incredere in tine, pentru ca toate sa iasa asa cum iti doresti.

 

CAPRICORN

Astazi primesti chiar mai mult de o singura veste buna pentru tine, lucru care te face de-a dreptul fericita. Ti se dau noi oportunitati, iar asta iti place la culme si se vede, pentru ca intreaga ta zi este o reusita.

 

VARSATOR

Esti implicata in cateva chestiuni care implica deplasari si semnaturi, dar tu nu te dai in laturi de la nimic. In a doua parte a zilei este posibil sa ai parte de o surpriza romantica.

 

PESTI

Participi la un eveniment social care te pune in legatura cu persoane noi si pe gustul tau. Inveti ceva nu pentru tine si descoperi ca iti plac lucruri la care nu te-ai fi asteptat. Astazi preferi sa asculti mai mult decat sa vorbesti.

related posts

Modifică setările cookies