Horoscop zilnic 14 mai 2023. Peștii își inundă partenerul de gesturi de tandrețe, Gemenii au niște discuții secrete


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 14 mai 2023.
 

Tag-uri:

Berbec

 

Posibil astăzi să ai spor într-o activitate administrativ-gospodărească, mai ales dacă intenționezi să reamenajezi spațiul de locuit. Totodată, ești preocupată de familie și de petrecerea timpului cu cei dragi. Tot ce ai nevoie este să fii alături de familie, unde s-ar putea să ai niște revelații.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogurilor și negocierilor, discuțiilor cu prietenii sau cu rudele, mai ales dacă urmează să începeți o activitate împreună. Mai mult de atât, ai intuiție într-un demers, care implică cucerirea unei persoane.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru o ieșire în spațiul social, concert, eveniment important în viața cuiva din familie sau prieteni. S-ar putea să fii în centrul atenției, te distrezi și îi molipsești și pe ceilalți cu buna ta dispoziție. De asemenea, este posibil să ai niște discuții secrete cu cineva apropiat, legate de intențiile tale în cuplu.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi s-ar putea să te găsească într-o călătorie, să mergi la un spectacol, concert, în afara orașului într-un minisejur/ o excursie cu prietenii. Pe de altă parte, s-ar putea să ai niște revelații, să conștientizezi de ce ai nevoie să faci parte dintr-un grup, care de cele mai multe ori nu te-a influențat în mod pozitiv.

 

Leu

 

Posibil astăzi să-ți pregătești un discurs cu șefii. Dacă fiecare dintre voi își argumentează opiniile și într-un final ajungeți la o cale comună, problema se rezolvă. În ce privește un context financiar, salarizarea sau administrarea unui buget va fi nevoie de o abordare mai delicată, astfel încât să obții ce ai nevoie.

 

Fecioară

 

Astăzi, petreci o zi minunată în compania partenerului sau a familiei. S-ar putea să primești și o invitație de a-ți vizita niște prieteni în străinătate. Planetele din casa călătoriilor vor susține deplasări pe distanțe lungi toată vara. Ai noroc să găsești niște oferte de avion ieftine și deja îți pregătești sejururile.

 

Balanță

 

Deși este o zi de weekend, ai un randament bun în activitățile întreprinse și reușești să termini la timp tot ce ți-ai propus, astfel încât să ai parte și de distracție și relaxare. Atenție, în partea a doua a zilei, pentru că este posibil să apară discuții despre bani și investițiile din casă! Partenerul nu se află în cea mai bună formă și are chef de ceartă, așa că ar trebui să eviți niște confruntări.

 

Scorpion

 

Astăzi te bucuri de o stare bună de spirit, ești veselă și te dedici activităților celor dragi. Dacă ești implicată într-un proiect nou, ești creativă și ai inspirație. Dacă ești singură, poți atrage un partener cu care să rezonezi dacă ai o atitudine jovială.

 

Săgetător

 

Tranzitul Lunii prin casa familiei ar putea aduce armonie și împăcăre cu familia. O discuție calmă și o cină ar putea să rezolve multe probleme apărute în ultima perioadă. Weekend-ul se încheie cu o stare de bine și fericire, distracție și bucurie din partea celor cu care ai ales să-ți petreci seara.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să te dedici activităților de relaxare alături de partener. Dacă au existat probleme în cuplu și nu le-ați discutat, acum este momentul. O plimbare în natură sau să ieșiți la un spectacol, concert, o masă în oraș, ar fi cea mai bună variantă să petreceți timp împreună și să aveți o conversație plăcută.

 

Vărsător

 

Deși este zi liberă, s-ar putea să ai de terminat niște proiecte, activități extraprofesionale, care-ți pot suplimenta veniturile. Ești motivată, pentru că-ți rezolvi din treburi și achiți din datorii sau credite. În partea a doua a zilei, te dedici unor activități de rutină, gospodărești, dar ai susținerea partenerului.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi te face mai încrezătoare în ce privește o poveste de iubire și poți face un prim pas pentru a cuceri o persoană. Dacă te afli deja într-o relație, îți dedici ziua partenerului și îți exprimi sentimentele prin gesturi tandre.

related posts

Modifică setările cookies