Horoscop zilnic 15 ianuarie 2016. Leii sunt in criza de timp, iar Balantele au o zi linistita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 ianuarie 2016. 


BERBEC

Ai parte de un week-end prelungit, pe care il petreci alaturi de persoana iubita, intr-o locatie de vis, asa cum ai visat de multa vreme. 

TAUR

Te intalnesti cu o prietena pe care nu ai mai vazut-o de foarte multa vreme. Depanati amintiri din trecut si petreceti o zi frumoasa, asa cum faceati inainte. 

GEMENI

Esti suparata pe partenerul de viata ca te neglijeaza din ce in ce mai mult. Te decizi ca este momentul potrivit pentru a avea o discutie sincera cu el, in care sa va lamuriti situatia.

RAC

Esti nevoita sa-ti amani planurile pe care ti le-ai facut pentru acest week-end din cauza unei vesti pe care o primesti din partea unei persoane apropiate. 

LEU

Esti in criza de timp cu un proiect de la job si nici nu reusesti sa te organizezi asa cum ar trebui, de aceea trebuie sa ramai peste program pentru a termina tot. 

FECIOARA

Este o zi aglomerata, in care nu faci fata tuturor cerintelor pe care trebuie sa le indeplinesti. Esti obosita si simti ca toata lumea vrea ceva de la tine. 

BALANTA

Se anunta o zi destul de linistita, in care nimic nu-ti perturbeaza programul obisnuit. Iti termini treaba de la job, iar seara iesi in oras alaturi de niste prietene. 

SCORPION

Nu ai chef de nimeni si de nimic. Incerci sa-ti rezolvi problemele de la munca cat mai repede, iar pe seara te decizi ca ai nevoie de cateva ore pe care sa le petreci singura, cu niste filme bune. 

SAGETATOR

Trebuie sa cumperi cadou pentru o persoana apropiata. Desi parea o misiune simpla, realizezi ca nu prea ai idei, asa ca mergi la o sesiune de shopping pentru a gasi cea mai buna varianta.

CAPRICORN

Nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut la job, iar asta iti afecteaza activitatea. Ramai peste program la birou si te straduiesti sa finalizezi ceea ce ai de facut. 

VARSATOR

Esti plictisita si nimic nu pare sa te scoata din aceasta stare. Nu ai chef de discutii importante la job si nici nu prea esti comunicativa, iar ceea ce iti doresti este sa se incheie aceasta saptamana. 

PESTI

Persoana iubita iti face o surpriza, asa ca urmeaza sa petreci un week-end prelungit, intr-o locatie simpatica. Te simti rasfatata si reusesti sa te relaxezi. 

related posts

Modifică setările cookies