Horoscop zilnic 15 ianuarie 2017. Racii isi infrunta o teama, iar Varsatorii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 ianuarie 2016.


BERBEC

Petreci mult timp de una singura astazi si asta nu iti displace deloc. Ai timp sa te ocupi de tine si sa te rasfeti, poate chiar sa incepi o carte noua pe care nu ai apucat sa o deschizi pana acum.

TAUR

Iti sta mintea la tot felul de persoane care s-au perindat in jurul tau in ultima perioada si care te-au facut sa iti analizezi comportamentul. Ai senzatia ca ai suparat pe cineva si esti dispusa sa faci unele schimbari la tine, incepand de azi.

GEMENI

Astepti o veste care te face sa nu iesi din casa astazi. Esti cu ochii pe telefon si pe email si faptul ca dureaza atat de mult iti da o stare de nervozitate. Intreaga ta zi se concentreaza pe asta.

RAC

Astazi faci ceva care te scoate din rutina zilnica. Cine stie, poate chiar te aventurezi sa te implici in activitati care te speriau pana acum sau faci ceva la care nici nu credeai ca te-ai fi gandit vreodata. 

LEU

Te ingrijoreaza situatia financiara din ultima vreme si astazi incerci sa iti organizezi ceva mai riguros cheltuielile pe care urmeaza sa le faci.

FECIOARA

Ai cateva preocupari care tin de starea de sanatatea a cuiva drag sau chiar a ta. Nu ar strica sa te gandesti serios sa faci o programare la medic, indiferent despre cine este vorba.

BALANTA

Petreci aceasta zi in compania cuiva drag, a partenerului de viata sau a unei prietene foarte apropiate. Lasi deoparte responsabilitatile dintr-o zi obisnuita si te relaxezi complet.

SCORPION

Desi este inca weekend, gandurile tale sunt indreptate catre proiectele pe care le ai de dus la bun sfarsit, pentru serviciu. Incepi saptamana inca de duminica si esti dispusa sa nu lasi ziua sa treaca fara rezultate multumitoare.

SAGETATOR

Esti bantuita de frustari si ganduri legate de unele intamplari care au avut loc in viata de cuplu. Te gandesti serios sa initiezi o discutie despre viitorul vostru impreuna si astazi este o zi numai buna pentru asta.

CAPRICORN

Exista ceva probleme in sectorul financiar al Capricornilor, iar asta se intampla pentru ca au tot dat banii pe lucruri prea putin folositoare. N-ar strica sa petreci ceva timp calculand exact ce ai de facut in perioada urmatoare si de ce finante dispui.

VARSATOR

Astazi sunt mari sanse sa ti se faca o vizita importanta, in urma careia afli lucruri noi. E posibil sa primesti o veste buna legata de cineva din familie sau o invitatie la un eveniment.

PESTI

Spirtitul tau artistic iese la iveala astazi si te face sa fii foarte productiva. Te apuci de decorat sau pregatesti cu mainile tale un cadou pe care urmeaza sa il oferi. Ziua iti aduce satisfactii din punct de vedere emotional.

related posts

Modifică setările cookies