Horoscop zilnic 15 iulie 2016. Racii sunt foarte sociabili, iar Pestii viseaza cu ochii deschisi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 iulie 2016.


BERBEC

Astazi preferi sa petreci mai mult timp in interiorul caminului tau, probabil pentru ca simti nevoia de intimitate mai mult decat de a sta in casa. In plus, e posibil sa faci niste schimbari decorative bine venite.

 

TAUR

Sunt sanse mari sa fii cautata de o persoana draga tie, in aceasta zi, fie ca vei primi in telefon sau o vizita. Asta iti va pune zambetul pe buze, chiar daca nu esti un fan inrait al surprizelor.

 

GEMENI

Primesti o suma de bani sau au rezultat anumite investitii pe care le-ai facut anterior, pentru ca ziua se arata una buna pentru tine, pe plan financiar. Ar fi insa bine sa economisesti si sa nu te lasi dusa de val, ca sa nu ramai rapid fara ei.

 

RAC

Astazi te simti foarte bine in peiela ta, iar asta se vede si in exterior. Poate tocmai de aceea esti si foarte sociabila si iei lucrurile mult mai pozitiv decat iti sta in obicei.

 

LEU

Leii simt nevoia sa exploreze teritorii noi, iar aceasta zi este tocmai buna pentru asta. In a doau partea a zilei se vor dedica acestui lucru si vor afla ca le plac lucruri la care nici nu s-ar fi gandit pana acum.

 

FECIOARA

Se anunta vizite si pentru Fecioare. Ba mai mult, se anunta si vesti care vin odata cu acestea. Este posibil sa faci cateva drumuri in beneficiul tau, pentru a pune lucrurile in miscare intr-o chestiune pe care ti-o doresti.

 

BALANTA

Toata munca depusa incepe sa dea rezultate, in special financiare. In plus, simti nevoie sa sarbatoresti ceva si asta te poate determina sa stai mai mult in prezenta prietenilor tai.

 

SCORPION

Visezi cu ochii deschisi la o vacanta si doar gandul la ea te face sa te simti mai obosita decat esti deja. Inarmeaza-te cu rabdare, este important intai sa iti duci la capat responsabilitatile.

 

SAGETATOR

Este o zi romantica pentru tine si te lasi usor pierduta in ganduri. Spre seara poti profita de starea pe care o ai pentru a-ti invita partenerul la o cina in doi sau la o plimbare. 

 

CAPRICORN

Sunt sanse mari sa cunosti pe cineva foarte interesant astazi, poate chiar un viitor partener. Desi nu esti prea deschisa spre asta, iti atrage atentia intr-un mod diferit. Este posibil sa primesti invitatii la diferite evenimente sociale.

 

VARSATOR

Reusesti sa impresionezi pe cineva astazi, iar asta iti aduce beneficii la locul de munca sau intr-un grup din care faci parte. Este momentul ideal sa mizezi pe atuurile pe care le ai si sa profiti la maximum de sansa care ti se da.

 

PESTI

Ai o stare foarte romantica si visatoare si asta nu este tocmai in beneficiul tau. Oamenii din jurul tau nu stiu cum sa ii faca fata si te poti simti respinsa. Profita de creativitatea pe care o ai si cauta alte arii in care sa o folosesti.

related posts

Modifică setările cookies