Horoscop zilnic 15 mai 2023. Scorpionii au parte de o escapadă romantică, Gemenii se bucură de îmbunătățirea stării de sănătate


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 15 mai 2023.

Tag-uri:

Berbec

 

Începând de astăzi Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Taur, după o perioadă în care te-ai confruntat cu o serie de chestiuni financiare. Acum ai șansa să depășești anumite blocaje și amânări și să vezi mai clar situația. Recomandarea astrelor este să-ți schimbi modul în care administrezi finanțele.

 

Taur

 

Cu Mercur, planeta comunicării, în mișcare directă de astăzi, mintea începe să ți se limpezească și să vezi mai  clar anumite situații. Poți lua decizii importante în planul personal și să abordezi niște discuții, pentru că ai multă încredere în tine și raționamentul tău.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin casa frământărilor interioare și poți conștientiza anumite chestiuni și situații din trecut. Începi să te detașezi de ele și să ai o altă abordare. De asemenea, starea de sănătate se îmbunătățește și comunicarea defectuoasă dispare.

 

Rac

 

Mercur, astrul comunicării, revine astăzi la mișcarea directă prin casa prietenilor și proiectelor de grup. Dacă nu ai avut ocazia să lămurești niște situații sau ți-a fost frică să nu spui ceva care să strice relațiile, o poți face acum, pentru că vezi lucrurile mult mai clar, ai mintea limpede, iar comunicarea devine constructivă. 

 

Leu

 

Mercur, astrul comunicării, iese astăzi din retrogradare și vei vedea mult mai clar o situație profesională cu care te-ai confruntat. În urmatoarea perioadă, după o analiză de trei săptămâni, vei avea curajul să iei o decizie legată de carieră. Comunicarea cu șefii se îmbunătățește și ai mai multe șanse să-ți atingi niște obiective profesionale.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă și vei vedea mult mai clar o situație care implică credințele și convingerile după care te ghidezi în viață. Dacă ai avut niște experiențe în cele trei săptămâni de retrogradare, le vei înțelege altfel. De asemenea, poți rezolva niște situații birocratice sau să pleci într-o călătorie mult așteptată.

 

Balanță

 

 

Mercur, astrul comunicării, iese astăzi din retrogradare și reușești să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață sau cu cei cu care deții bunuri la comuni, persoane din familie sau alți terți. Dacă în ultimele trei săptămâni ai avut o serie de neîncrederi și nemulțumiri, acestea se vor risipi.

 

Scorpion

 

Te bucuri astăzi de revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă. Timp de trei săptămâni comunicarea cu partenerul de cuplu a avut de suferit, iar acum se poate îmbunătăți relația. Eventual ai putea să programezi o escapadă romantică, să te apropii mai mult de partener.

 

Săgetător

 

Mercur, planeta comunicării și negocierilor, revine de astăzi la mișcarea directă și vei vedea mult mai clar o situație la locul de muncă. Acum poți aplica niște idei practice, care să te ajute să-ți eficientizezi timpul și sarcinile. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc și se risipesc tensiunile. De asemenea, vei avea mai multă energie și o minte mult mai clară.

 

Capricorn

 

Mercur, planeta comunicării, revine de astăzi la mișcarea directă, prin sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, creativității și distracției. Așadar, se îmbunătățește relația cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte, și o serie de gânduri și îndoieli se risipesc. De asemenea, dacă ești interesată de cineva, s-ar putea să-ți dai seama clar ce simți pentru acea persoană. Dacă ești implicată într-un proiect de creație, începi să ai intuiție și inspirație.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi Mercur revine la mișcarea directă prin sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Clarifici anumite neînțelegeri, iar dacă ai de rezolvat anumite chestiuni birocratice legate de casă, lucrurile merg mai ușor, se deblochează.

 

Pești

 

Începând de astăzi te bucuri de revenirea lui Mercur, planeta comunicării, la mișcarea directă prin sectorul comunicării și gândirii, domeniu care a fost încercat în ultimele trei săptămâni. Comunicare devine mai ușoară, mintea ți se limpezește și poți lua decizii mult mai ușor. Negocierile se deblochează și-ți poți pune în practică ideile.

related posts

Modifică setările cookies