Horoscop zilnic 15 octombrie 2015. Gemenii sunt apreciati la locul de munca, iar Leii sunt foarte cheltuitori


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 octombrie 2015.


Berbec

Ai obosit sa faci diverse lucruri doar pentru ca apropiatii considera ca esti o persoana responsabila. Esti dispusa azi sa le arati celor din jur ca poti fi si creativa, ca poti incerca lucruri noi.

Taur

Asteptarile tale sunt foarte mari si de aceea vei fi si dezamagita de o persoana apropiata. In schimb, vei avea sustinerea prietenilor in tot ceea ce faci si daca vei incepe azi sa pui in aplicare un plan nou, cu siguranta va avea sanse mari de succes.

Gemeni

Este foarte posibil sa ai parte de recunoasterea muncii tale si sa fii apreciata pentru tot ce ai facut pana acum. Este foarte adevarat ca asta nu va insemna ca eforturile tale vor inceta, ci pur si simplu exista si posibilitatea ca ele sa fie dublate, pentru ca se asteapta lucruri marete de la tine. 

Rac

Ar fi bine sa iti tii sentimentele negative in frau si sa nu incerci sa judeci inainte de a vedea toate faptele. Fii cat se poate de obiectiva pentru ca astfel vei reusi sa iesi cu bine din niste situatii dificile.

Leu

Se pare ca azi esti peste masura de cheltuitoare si vei reusi sa iti epuizezi aproape toate resursele din care intr-un fel sau altul faci rost de bani. Ar fi bine sa te poti opri inainte de a-ti goli singura buzunarele, dar asta va fi cel mai greu. Macar incearca sa nu cumperi lucruri inutile.

Fecioara

Ai energie azi, esti plina de vigoare si este o zi buna in care iti poti face planuri. Atentie totusi ca nu vei putea discerne foarte bine intr-o problema care te implica emotional.

Balanta

Nu esti foarte dispusa sa ierti azi si nu ar fi bine sa te razbuni pe persoane care pur si simplu iti pica in cale. Mai bine rezolva problemele pe care le ai cu persoana care te supara.

Scorpion

Iti iei foarte in serios responsabilitatile, dar nu intra in conflcite care nu te privesc. Cel mai bine e sa te concentrezi astazi pe ceea ce ai de facut si sa nu te abati de la planurile initiale. 

Sagetator

Esti extrem de ambitioasa azi si pentru asta vei fi rasplatita. Chiar daca va trebui sa muncesti dublu ca sa obtii ceva, vei reusi sa iti realizezi obiectivele propuse. Este adevarat ca va trebui sa eviti orice discutie in contradictoriu si sa te gandesti de doua ori inante de a-ti expune parerile transante.  

Capricorn

O mica disciplina in planul financiar nu ti-ar strica. E posibil ca azi sa te trezesti ca ai foarte multe datorii si ca trebuie sa faci urgent rost de niste bani.

Varsator 

Esti extrem de ingrijorata azi aproape de la orice. Ar fi bine sa incerci sa vezi si partea plina a paharului pentru ca pesimismul tau nu va face bine nici tie nici celor din jur.

Pesti

Azi vei avea tot felul de dorinte pe care vrei sa ti le indeplinesti cat mai repede. Fie ca vorbim de o vacanta, cursuri de specializare sau alte lucruri pe care ti le doresti foarte tare, nu consideri ca sunt negociabile. Exista tendinta de a nu accepta vreo opinie contrara a ceea ce vrei tu sa realizezi. 

related posts

Modifică setările cookies