Horoscop zilnic 16 august 2020. Racii au parte de o surpriză, vezi ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminica, 16 august 2020.


Berbec

Relația cu cei dragi stă astăzi sub semnul armoniei. Posibil să organizezi o întâlnire acasă, cu părinții, rudele și să petreceți împreună o după amiază liniștită. Ai nevoie de acest lucru, pentru că simți că numai de la familie te încarci cu energie.

Taur

Faci astăzi un drum la rudele partenerului de cuplu. Mergi și la shopping și iei niște cadouri. Se anunță o zi cu deplasări și vizite, emoții și reîntâlniri după o perioadă mai mare de timp. Legat de serviciu, găsești putin timp și-ți faci planul săptămânii viitoare, care se anunță foarte aglomerată.

Gemeni

Astăzi te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi obții de la locul de muncă și te gândești cum să pui problema să ceri o mărire salarială sau să închei o colaborare pentru a-ți mări veniturile. Și partenerul are în plan să-și schimbe jobul și tu îl susții în toate demersurile lui.

Rac

Contextul astral de astăzi îți pregătește o surpriză. Prietenii te scot în oraș sau organizezi o întâlnire la tine acasă. Posibil să fie câteva momente pe parcursul zilei și să intri în mici dispute cu partenerul de cuplu, însă le rezolvați fără să observe prea multă lume.

Leu

Astăzi nu este o zi în care să ai prea multă energie, așa că ești invitată să te relaxezi, să te odihnești și să încerci să te reechilibrezi. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, ai de rezolvat niște chestiuni pe care le-ai tot amânat.

Fecioară

Surpriza de astăzi este că vei primi o sumă de bani de la familie și nu te așteptai la acest lucru. Banii vin numai bine să-ți rezolvi o datorie mai veche către un prieten. Totodată, după-amiază poți onora invitația unui prieten de a ieși în oraș. Sunt șanse, ca în urma întâlnirii, să primești o ofertă de lucru.

Balanță

Astăzi, cauți să obții vești de la rude sau prieteni, care locuiesc în afara țării. Totul este în regulă, așa că nu ai de ce să-ți faci griji. În ce privește, cariera, unul dintre prietenii apropiați ar putea să-ți dea un sfat util, care să te pună pe gânduri.

Scorpion

S-ar putea ca ziua de astăzi să te găsească într-o vacanță, călătorie sau undeva departe de casă, înconjurată de familie sau de prieteni. Sărbătoriți pe cineva, așa că distracția este garantată. Posibil în partea a doua a zilei, să fii puțin iritată de faptul că cineva de la serviciu te anunță că s-a schimbat ceva în planurile stabilite pentru săptămâna următoare.

Săgetător

Preocupări pentru bani vei avea încă de dimineață și de organizarea unei petreceri, care va avea loc în familie în perioada următoare. Faci socoteli financiare, bugete, liste cu invitați și încerci să găsești o locație, care să fie pe placul tău.

Capricorn

Posibil ca în ultima perioadă să-ți fi pierdut buna dispoziție și să-ți fi neglijat partenerul de cuplu. Ai putea să cooperezi cu propunerea partenerului de a pleca în afara orașului, la un picnic în natură. Vei savura din plin momentele de relaxare alături de persoana iubită.

Vărsător

Ai astăzi preocupări pentru chestiunile gospodărești, mai ales că ești în urmă cu toate, dar și pentru a-ți schimba stilul de viață, prin adoptarea unei diete. Așadar, toată după amiaza vei cauta informații, ceri păreri și încerci să afli ce dietă ți se potrivește cel mai bine. Mai mult de atât, incluzi în program și sportul.

Pești

Dacă în ultima perioadă te-ai cam sacrificat pentru familie, pentru a le fi bine celor dragi, astăzi te gândești și la tine și-ți faci mici plăceri. Și sfera sentimentală este activată, așa că poți petrece o zi liniștită alături de partenerul de cuplu, fără să mai intrați în conflicte.

related posts

Modifică setările cookies