Horoscop zilnic 16 iulie 2015. Pestii primesc o veste importanta, iar Leii trebuie sa cumpere urgent un cadou


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 iulie 2015. 


BERBEC

Ai parte de o zi agitata, in care nimic nu pare sa se intample asa cum ti-ai dorit, iar spre seara primesti si o veste proasta din partea unor prieteni apropiati. 

TAUR

Esti atat de plictisita de actualul loc de munca, incat nu-ti mai dai interesul asa cum ar trebui. Ar fi cazul sa incepi cautarile pentru un alt job. 

GEMENI

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional, insa nu stii ce sa faci, mai ales ca actualii sefi incearca sa te determine sa ramai la ei. 

RAC

O cheltuiala neprevazuta iti da peste cap planurile pe care ti le facusei pentru sfarsitul de saptamana, insa nu renunti la ele, ci apelezi la ajutorul unei prietene. 

LEU

Nu ai nicio idee de cadou pentru prietena ta, insa nu renunti atat de usor, iar dupa-amiaza mergi prin magazine si incerci sa gasesti ceva care sa te multumeasca. 

FECIOARA

Esti atat de obosita, incat nu mai faci fata programului aglomerat de la job, motiv pentru care astazi nu reusesti sa-ti termini treaba pe care o aveai de facut. 

BALANTA

Astrele sunt de partea ta, de aceea ar fi indicat sa profiti de aceasta oportunitate. Fie ca este vorba despre o schimbare pe plan profesional sau o decizie personala, nu o amana. 

SCORPION

Primesti vizita unor amici pe care nu i-ai mai vazut de foarte mult timp, asa ca iti faci timp ca seara sa iesi cu ei in oras si sa te relaxezi. 

SAGETATOR

Se apropie concediul, iar tu nu prea mai reusesti sa te concentrezi la activitatea de la job. Lasa deoparte aceasta atitudine si ramai in forma pana vine vacanta. 

CAPRICORN

La sfarsitul saptamanii urmeaza sa participi la un eveniment important din familia ta, motiv pentru care vrei sa te pregatesti ca atare, iar astazi mergi la cumparaturi.

VARSATOR

Esti intr-o dispozitie destul de proasta, nu prea ai chef de nimic, de aceea ar fi indicat sa nu te implici in discutii importante la job si nici sa iti bati la cap partenerul de viata. 

PESTI

In sfarsit primesti vestea pe care ai asteptat-o de atat de multa vreme, ceea ce inseamna ca ai motiv de sarbatoare, asa ca iesi in oras cu prietenii. 

related posts

Modifică setările cookies