Horoscop zilnic 17 iunie 2019. Capricornii sunt atrasi de o persoana nepotrivita, vezi ce se intampla cu Racii


Tag-uri:

BERBEC

Problemele de cuplu din ultima perioada se accentueaza astazi, mai ales ca nervii tai sunt intinsi la maxim. Ajungi sa folosesti cuvinte dure la adresa partenerului si sa faci acuzatii grave.

TAUR

Ai parte  de o zi dificila, in care te confrunti cu cateva situatii imprevizibile. Desi simti ca nu mai poti continua in acest ritm infernal, reusesti sa duci, pana la urma, toate lucrurile la bun sfarsit.

GEMENI

Treci printr-o perioada in care nu iti poti tine gelozia sub control. Desi ai vrea sa ai incredere suta la suta in partenerul tau, nu te poti abtine sa nu il suspectezi si sa il verifici pe ascuns.

RAC

Astazi reusesti sa fii in centrul atentiei oriunde iti faci apartia. Si asta pentru ca esti optimista si vesela, doua caracteristici care ii atrag pe oameni in jurul tau ca un magnet.

LEU

Ai o zi plina de conversatii spumoase si de intalniri interesante. Persoanele cu care intri astazi in contact iti fac ziua mai frumoasa si te inveselesc.

FECIOARA

Esti un pic nostalgica astazi: mintea iti calatoreste in trecut, la o persoana care ti-a fost draga si care te-a facut sa suferi. Incearca sa revii in prezent si sa vezi cum poti indrepta greselile.

BALANTA

Esti foarte emotiva astazi si ai tendinta de a plange din orice. Esti coplesita de emotii, iar acest lucru te transforma intr-o persoana vulnerabila in relatia cu ceilalti.

SCORPION

Visezi la cai verzi pe pereti si ideile tale nu sunt deloc realiste astazi. Nu este rau sa tintesti sus, dar obiectivele tale par din start irealizabile. Incearca sa iei lucrurile pas cu pas si sa iti propui niste obiective pe care le poti atinge.

SAGETATOR

Dai dovada de o determinare si de o inspiratie fantastica astazi . In ciuda stresului si a oboselii, reusesti sa duci la bun sfarsit task-urile propuse.

CAPRICORN

Te simti atrasa de un barbat despre care stii ca nu este potrivit pentru tine. In ciuda faptului ca esti de parere ca nu exista un viitor pentru voi doi impreuna, nici nu ii spui clar ca nu esti interesata.

VARSATOR

Iti doresti sa avansezi in cariera si iti propui sa calci si pe cadavre pentru a realiza acest lucru. Cel mai important pentru tine este sa ajungi acolo sus si nimic nu iti va sta in cale pana nu iti vei vedea visul devenind realitate.

PESTI

Esti pusa intr-o lumina nefavorabila  si trebuie sa te straduiesti sa iti speli imaginea. Barfele care se aud despre tine in ultima perioada sunt nefondate, insa multi le cred, fara sa isi puna problema ca ar fi doar niste inventii.

related posts

Modifică setările cookies