Horoscop zilnic 17 martie 2018. Capricornii sunt norocoșii zilei. Vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 17 martie 2018.


BERBEC 

Planurile pe care le aveai pentru acest weekend vor fi date peste cap. Din păcate, nu ai cea mai bună stare de spirit și, în ciuda insistențelor celor din anturaj, nu vei reuși să te mobilizezi și să te ții de promisiunile făcute.

 

TAUR

Excursia de weekend pe care o planificasei cu cei dragi nu se va dovedi a fi așa cum ți-ai imaginat. Din păcate, vei întâmpina mai multe probleme și asta îți va tăia elanul cu care pornisei la drum și, în loc să te relaxezi, te vei stresa și enerva.

 

GEMENI

Renunți la toate planurile pe care ți le-ai făcut încă din timpul săptămânii și alegi să lenevești pentru că te simți sleită de putere. Va fi cea mai bună alegere pentru că săptămâna viitoare nu va fi nici ea una ușoară.

 

RAC

Îți dorești cu ardoare să slăbești câteva kilograme, dar nu iei cele mai bune decizii. Nu te înfometa și încearcă să obții rezultatele pe care le dorești printr-o alimentație corectă și sănătoasă. Nu te forța nici la sala de fitness.

 

LEU 

Problemele financiare nu îți dau pace în acest weekend. În loc să te împrumuți și să îți faci și mai multe datorii, mai bine te gândești la un plan care să îți aducă venituri suplimentare. Nu dispera, vei trece și peste această perioada mai grea.

 

FECIOARĂ

Planul personal îți ocupă astăzi tot timpul. Din păcate, problemele acumulate în ultima perioada se dovedesc a fi prea multe și nu veți reuși să le rezolvați. Trebuie să înțelegi că uneori tot răul este spre bine.

 

BALANȚĂ

Ai grijă cum îți planifici bugetul și ce achiziții faci pentru că s-ar putea să te trezești că nu îți mai ajung banii până la finalul lunii. Nu îi risipi pe ceea ce nu ai neapărat nevoie și încearcă, pe cât posibil, să faci și mici economii pentru zile negre.

 

SCORPION

Nici nu simți că este o zi de weekend pentru că ești copleșită cu o mulțime de alte taskuri de care nu te-ai putut ocupa în cursul săptămânii. Încearcă să recuperezi mâine și să te odihnești mai mult.

 

SĂGETĂTOR

Este momentul să tragi o linie pe plan personal și să încerci să analizezi la rece tot ceea ce se întâmplă între tine și partener. Fii sinceră și spune ce te deranjează și încercați să gășiți soluții împreună.

 

CAPRICORN

Ești norocoasa horoscopului astăzi și te bucuri de o zi plină de romantism. Reușești să plănuiești o escapadă cu persoană iubita și astfel să va deconectați, să uitați de toate problemele cotidiene.

 

VĂRSĂTOR

Se simt fiorii dragostei. Ți se aprind calcaiele după cineva și ai face orice pentru a petrece cât mai mult timp în preajma sa. Din fericire, sentimentele îți sunt împărtășite, așa că nu ai de ce să te îngrijorezi.

 

PEȘTI

Reușești să scoți profit dintr-un proiect așa că, starea ta de spirit se va schimba simțitor în bine. Nu îți mai încapi în piele de fericire și începi deja să planifici ce vei face cu banii, cum îi vei cheltui.

related posts

Modifică setările cookies