Horoscop zilnic 17 noiembrie 2014. Berbecii au o zi linistita, iar Leii debordeaza de energie


Citeste mai jos intreg horoscopul zilei!


BERBEC

Inceputul de saptamana te gaseste intr-o dispozitie destul de proasta, dupa un week-end in care ai stat in casa din cauza unei raceli. 

TAUR

Partenerul de viata te surprinde inca de luni si iti face un cadou surpriza cu care iti arata inca o data cat de norocoasa esti sa ai un asemenea barbat alaturi de tine. 

GEMENI

Durerile de spate din ultima perioada te afecteaza si mai rau, asa ca mergi la un control medical pentru a depisata care este cauza si pentru a primi un tratament adecvat. 

RAC

Esti hotarata sa incepi sa achizitionezi cadourile pentru sarbatori, asa ca iti faci o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le cumperi si iti faci un calcul pentru a stabili suma pe care o acorzi. 

LEU

Debordezi de energie si reusesti sa-i bine dispui pe cei din jurul tau, lucru care este benefic mai ales la locul de munca, unde lucrezi la un proiect important. 

FECIOARA

Ai o idee salvatoare la locul de munca si reusesti sa-ti impresionezi superiorii, fapt care te bucura enorm, mai ales ca este posibil sa primesti o avansare. 

BALANTA

Te certi cu partenerul de viata la inceputul zilei, insa pana la final va impacati si petreceti o seara romantica, la un restaurant sau la un film. 

SCORPION

Nu reusesti sa te concentrezi la lucrurile pe care le ai de rezolvat la locul de munca si intri intr-un conflict cu un coleg, astfel ca ziua nu este prea fericita.  

SAGETATOR

Esti impresionata de gestul unei bune prietene care si-a facut timp sa te viziteze dupa o perioada lunga in care nu v-ati mai vazut. 

CAPRICORN

Ai parte de o zi normala, in care sa nu se intampla nimic obisnuit, astfel ca lucrurile merg de la sine si reusesti sa-ti rezolvi majoritatea problemelor pe care le aveai pe lista. 

VARSATOR

Ai tendinta de a ignora toate problemele, prefacandu-te ca totul este in regula. In ciuda prefacatoriei tale, nu vei fi in stare sa pacalesti pe nimeni si vei avea numai de pierdut tinand ascunse problemele care te macina. 

PESTI

Te intalnesti cu niste prieteni pe care nu ii mai vazusei de foarte mult timp, asa ca ziua se anunta a fi una plina de buna dispozitie si energie pozitiva. 

related posts

Modifică setările cookies