Horoscop zilnic 17 octombrie 2014. Leii au probleme in familie, iar Fecioarele se confrunta cu probleme de sanatate


Berbecii se afla intr-o dispozitie foarte buna, iar Gemenii sunt concentrati pe activitatea de la munca. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


BERBEC

Esti intr-o dispozitie foarte buna, asa ca toata lumea din jurul tau simte aceasta energie pozitiva. Reusesti sa termini un proiect important, iar asta iti ofera multa satisfactie. 

TAUR

Esti marcata de o problema sentimentala, iar asta iti afecteaza capacitatea de concentrare. Superiorii tai observa acest lucru si iti cer sa-ti revii. 

GEMENI

Esti concentrata asupra unui proiect, asa ca intreaga atentie ti-o indrepti spre atributiile de la locul de munca, iar acest lucru il deranjeaza pe partenerul de viata. 

RAC

Eforturile din ultima perioada iti sunt rasplatite cu o veste buna din partea superiorilor, adica este posibil sa primesti un proiect important sau chiar o avansare. 

LEU

Esti foarte stresata din cauza unor probleme familiale, de aceea nu prea reusesti sa impresionezi la locul de munca, iar prietenii tai observa aceasta schimbare de stare. 

FECIOARA

Durerile de spate din ultima perioada iti creeaza probleme majore, asa ca esti nevoita sa faci o vizita la medic pentru a afla care sunt cauzele. 

BALANTA

Urmeaza week-end-ul, asa ca iti pregatesti alaturi de prieteni planul pentru aceste zile. Ai chef sa pleci intr-o locatie linistita, in care sa te recreezi. 

SCORPION

O cheltuiala neprevazuta iti da planurile de week-end peste cap, asa ca esti nevoita sa-ti regandesti planurile pentru zilele care urmeaza. 

SAGETATOR

Ai parte de o zi linistita, in care reusesti sa-ti rezolvi o parte din problemele de la munca si sa petreci timp de calitate alaturi de persoana iubita. 

CAPRICORN

Iti surprinzi partenerul de viata cu o cina romantica, iar seara se va transforma intr-un plina de surprize placute care va alimenteaza povestea de dragoste. 

VARSATOR

Primesti o suma de bani neasteptata care te ajuta sa-ti rezolvi cateva dintre problemele financiare si chiar sa-ti faci cateva dintre placeri. 

PESTI

Primesti un cadou special de la persoana iubita care iti demonstreaza inca o data cat de mult tine la tine si cat te apreciaza, fapt care iti ofera o stare de spirit foarte buna. 

related posts

Modifică setările cookies