Horoscop zilnic 18 august 2023. Balanțele au parte de o a doua șansă în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 18 august 2023.

Tag-uri:

Berbec

 

Posibil, astăzi, la locul de muncă să nu poată ține nimeni pasul cu tine. De asemenea, au loc discuții legate de activitatea ta profesională. S-ar putea să primești oferte de muncă, să programezi interviuri sau să reorganizeze activitatea. Atenție la relațiile cu colegii, pentru că este posibil să fii foarte critică, să apară conflicte!

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi poate aduce o surpriză în planul sentimental. S-ar putea să te caute sau să te întâlnești întâmplător cu o persoană din trecut, însă în urma dialogului cu acea persoană să decizi că nu vrei să te mai întorci la ce a fost.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să aibă loc discuții cu familia, cu cei cu care locuiești, legate de proiectele viitoare, care implică casa sau administrarea unor bunuri imobiliare, de pe urma cărora ați putea obține beneficii financiare. S-ar putea să vrei să-ți impui punctele de vedere și de aici să se declanșeze conflicte, așa că recomandarea astrelor este să eviți confruntările directe și să aveți conversații constructive.

 

Rac

 

Luna traversează, astăzi, casa comunicării și este posibil să faci mai multe deplasări, să rezolvi chestiuni administrative, să programezi întâlniri cu persoane din sfera profesională, să stabilești niște strategii și planuri de viitor. Atenție la faptul că Luna, care dă tendința zilei, se apropie de Marte, planeta acțiunii, și este posibil să fii mai agresivă în comunicare, iar acest lucru să deranjeze interlocutorii tăi!

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să fii preocupată de situația financiară, să primești o călătorie sub formă de cadou sau să achiziționezi un sejur. Și prietenii îți pot face o surpriză neașteptată. Dacă ești singură, în partea a doua a zilei, mergi la o întâlnire.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri constructive cu cineva cu mai multă experiență decât tine, care să te sfătuiască într-o chestiune profesională sau care ține de pregătirea ta. De asemenea, s-ar putea să cheltui o sumă de bani pentru a cumpăra un cadou de valoare cuiva drag.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții cu partenerul de cuplu, legate de perspectiva fiecăruia asupra vieții sau privind planurile voastre împreună. Dacă ești singură, s-ar putea să clarifici o situație, care s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni și care te-a îndepărtat de o persoană.

 

Scorpion

 

Luna traversează, astăzi, casa planurilor de viitor și ești determinată să faci o strategie sau un plan pentru un proiect, care îți poate aduce mai mulți bani în conturile tale. Te gândești de ceva vreme cum să-ți suplimentezi veniturile din activități extraprofesionale.

 

Săgetător

 

Luna traversează, astăzi, casa carierei și formează un aspect strâns cu Mercur, planeta comunicării, și cu Marte, planeta acțiunii, așa că vei fi determinată să ai niște discuții cu șefii, legate de activitatea ta profesională. S-ar putea să faci niște schimbări importante în activitatea de zi cu zi.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi activează axa cunoașterii și învățării, a deplasărilor pe distanțe lungi și a perfecționării profesionale. S-ar putea să ai niște discuții constructive privind direcția ta profesională, să ceri niște păreri unor persoane cu mai multă experiență ca tine.

 

Vărsător

 

Astăzi, se activează axa financiară și este posibil să faci niște cheltuieli mai mari, să cauți să-ți suplimentezi veniturile dintr-o colaborare sau să administrezi niște sume de bani ale familiei. De asemenea, partenerul poate primi un bonus sau o primă de la serviciu și hotărâți ca banii veniți în plus să îi investiți în casă.

 

Pești

 

Astăzi, te afli față în față cu o propunere din partea partenerului de viață sau a unor parteneri din sfera profesională. S-ar putea să negociezi sau să perfectezi termenii unui contract, care îți poate aduce mai mulți bani în conturile tale.

related posts

Modifică setările cookies