Horoscop zilnic 18 mai 2015. Scorpionii au probleme medicale, iar Capricornii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 mai 2015.


BERBEC

Se anunta un inceput de saptamana agitat, in care trebuie sa faci fata tuturor cerintelor neprevazute care apar la locul de munca si care iti dau peste cap programul pentru aceasta zi.

TAUR

Te-ai saturat de felul in care esti tratata de partenerul de viata, iar astazi pari mai hotarata ca nicioada sa ai o discutie cu el in acest sens. 

GEMENI

Primesti vizita unor prieteni pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme, asa ca dupa iesi in oras cu ei si petreci o seara linistita in compania lor. 

RAC

Esti implicata intr-un proiect care iti ocupa foarte mult timp, iar astazi te vezi nevoita sa amani planurile pe care ti le facusei pentru aceasta seara. 

LEU

Trebuie sa-ti convingi partenerul de viata ca inca nu este momentul sa va grabiti cu luarea unei decizii importante pentru relatia voastra, iar asta pare mai dificil decat ti-ai fi inchipuit. 

FECIOARA

Este o zi obisnuita, in care iti rezolvi probleme de la job, iar apoi te relaxezi in oras alaturi de prieteni sau mergi la un film cu partenerul de viata.

BALANTA

Ai foarte multa treaba de facut la munca si esti in criza de timp, de aceea ar fi indicat sa-ti organizezi timpul cu mai multa atentie. 

SCORPION

Astazi iti dedici timpul problemelor medicale cu care te-ai confruntat in ultima perioada, iti faci niste analize si niste investigatii pentru a afla ce ai de facut in continuare. 

SAGETATOR

Incepi ziua cum nu se poate mai prost, cu o cearta cu partenerul de viata, insa pana seara reusiti sa va impacati si sa petreceti o seara romantica. 

CAPRICORN

Primesti o veste buna din partea rudelor, iar asta iti da si mai multa energie pentru o zi in care lucrurile par sa se aseze de la sine si sa-ti iasa absolut tot. 

VARSATOR

Te certi destul de rau cu unul dintre colegii de la job, mai ales ca ai suportat destul de multe nedreptati din partea lui si te-ai saturat sa-ti fie subminata autoritatea. 

PESTI

Astrele sunt de partea in aceasta zi, asa ca ar fi bine sa profiti fie ca este vorba despre vreo investitie sau despre luarea unei decizii importante.

related posts

Modifică setările cookies