Horoscop zilnic 18 noiembrie 2014. Varsatorii au probleme la job, iar Berbecii au o zi agitata


Racii nu au o zi prea linistita, iar Gemenii primesc vizita unui prieten. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


BERBEC

Se anunta o zi agitata, in care esti nevoita sa-ti reconsideri programul si sa rezolvi niste probleme la locul de munca care au aparut pe neasteptate.

TAUR

Sunteti stresata din cauza unor probleme de sanatate, insa astazi se pare ca apare soarele si pe strada ta, rezultatele analizelor fiind imbucuratoare. 

GEMENI

Primesti vizita unor vechi prieteni, fapt care iti inveseleste o zi care fusese destul de agitata la locul de munca. Seara iesi in oras si te relaxezi. 

RAC

Te trezesti cu o stare de spirit destul de proasta, iar asta iti acapareaza intreaga zi. Nu te intelegi cu colegii de la munca si preferi sa iti vezi singura de treaba. 

LEU

Ai nevoie de ajutor si apelezi la un vechi prieten in care stii ca poti avea incredere. Te sfatuiesti cu el intr-o problema delicata, iar la sfarsitul zilei lucrurile se aranjeaza. 

FECIOARA

O cheltuiala neprevazuta te determina sa apelezi la economiile pe care ti le facusei in ultima perioada, fapt care nu iti creeaza o stare de spirit prea buna, mai ales ca vroiai sa pleci in vacanta. 

BALANTA

Se anunta o zi linistita, in care iti rezolvi problemele de la munca, iar seara iesi in oras cu prietenii sau te duci la film, deci te vei relaxa. 

SCORPION

Primesti un cadou de la partenerul de viata, iar ziua ti se lumineaza instant. Radiezi de fericire, iar cei din jur observa buna dispozitia de care dai dovada. 

SAGETATOR

Te certi cu un coleg de munca si incerci sa aplanezi conflictul, insa nu prea reusesti, asa ca intervin si superiorii pentru a rezolva problema. 

CAPRICORN

Esti foarte entuziasmata de noul proiect pe care il primesti la munca, insa realizezi ca vei avea si mai mult de lucru, asa ca esti nevoita sa te mulezi dupa noul program. 

VARSATOR

Te straduiesti din rasputeri sa inchei un proiect  la care oricum erai in intarziere, asa ca ziua de asta este de departe una plina de stres si probleme. 

PESTI

Prietenii iti organizeaza o petrecere surpriza si, chiar daca nu prea aveai chef de ea, te bucuri de eveniment si de faptul ca s-au gandit la tine. 

related posts

Modifică setările cookies