Horoscop zilnic 19 noiembrie 2014. Berbecii au o zi relaxanta, iar Fecioarele au probleme financiare


Citeste mai jos intreg horoscopul zilei de 19 noiembrie 2014.


BERBEC

Ai parte de o zi relaxata la locul de munca, chiar daca esti implicata in mai multe proiecte. Colegii tai se mobilizeaza, iar tie nu iti ramane decat sa coordonezi activitatea.

TAUR

Vrei sa multumesti pe toata lumea si nu reusesti decat sa complici si mai mult lucrurile. Nu mai incerca sa rezolvi si problemele altora, deoarece nu te poti transforma intr-un supererou.

GEMENI

Ai parte de o zi linistita pe care o petreci in compania prietenilor apropiati si a rudelor. Te relaxezi dupa o saptamana de munca si iti incarci bateriile pentru un nou proiect.


Apa de parfum Today Tomorrow Always In Bloom

Vezi pretul aici!

Apa de toaleta Secret Fantasy

Vezi pretul aici!

Apa de parfum Avon Instinct pentru Ea

Vezi pretul aici!

Apa de toaleta Ultra Sexy

Vezi pretul aici!


TAUR

Ai un proiect la care lucrezi contra cronometru, de aceea toata atentia iti este indreptata spre locul de munca. Nu vrei sa-ti dezamagesti sefii, dar mai ales pe tine, de aceea dai tot ce poti.

LEU

Primesti vizita unui vechi prieten, iar intreaga zi sta sub semnul relaxarii si al atmosferei destinse. Iesi in oras alaturi de amici si familie, iar seara o petreci impreuna cu persoana iubita.

FECIOARA

Ai probleme din punct de vedere financiar, asa ca ar fi bine sa-ti faci un plan pentru viitorul apropiat. Daca nu reusesti sa faci nimic in acest sens, ar fi indicat sa apelezi la ajutorul unui membru al familiei.

BALANTA

Ai mai multa grija de problemele personale, deoarece tu si partenerul de viata treceti printr-o perioada nu foarte placuta, iar lucrurile s-ar putea inrautati.

SCORPION

Iti irosesti energia din cauza unor probleme la locul de munca. La sfarsitul zilei te simti epuizata si nu-ti doresti decat sa vina mai repede weekend-ul.


Sag Harbor Necklace

Vezi pretul aici!

St. Tropez Statement Necklace

Vezi pretul aici!

Square Chain & Crystal Drop Earrings

Vezi pretul aici!

Jaw, Bow, & Open Stud Midi Ring Set

Vezi pretul aici!


SAGETATOR

Apar schimbari in viata de zi cu zi, mai ales in ceea ce priveste partea profesionala. Esti hotarata sa-ti cauti un alt job sau macar inca o activitate care sa-ti faca placere. 

CAPRICORN

Iti propui sa rezolvi mai multe lucruri decat poti, asa ca programul tau va deveni destul de haotic. Ia o mica pauza si incearca sa-ti prioritizezi actiunile, altfel vei avea de suferit. 

VARSATOR

Ziua de astazi nu este favorabila deciziilor importante, asa ca ar fi indicat sa te relaxezi si sa te gandesti la week-end-ul care urmeaza sa vina. Fa-ti niste planuri alaturi de prieteni.

PESTI

Esti intr-o forma buna din punct de vedere fizic, iar acest lucru se vede si in rezultatele de la locul de munca. Esti apreciata pentru eforturile pe care le depui, iar acest lucru nu face decat sa te multumeasca. 

related posts

Modifică setările cookies