Horoscop zilnic 2 iulie 2014. Berbecii au probleme la locul de munca, iar Gemenii impresioneaza la job


Racii au probleme financiare, Balantele se gandesc deja la vacanta. Citeste tot horoscopul mai jos.


BERBEC

Problemele de la locul de munca te afecteaza atat de mult, in asa fel incat ajungi sa te certi si cu partenerul tau. Incearca sa te linistesti si cere sfatul unui prieten apropiat pentru a vedea ce trebuie sa faci.


TAUR

Ai parte de o zi superba pe care o petreci alaturi de persoana iubita. Vei primi multe cadouri si te vei simti rasfatata, iar lucrurile pe plan personal vor evolua din ce in ce mai bine.


GEMENI

Impresionezi cu dorinta de munca de care dai dovada la job, iar sefii tai vor aprecia inventivitatea de care dai dovada. Eforturile pe care le depui se vor vedea si in rezultatele finale care vor fi mai mult decat impresionante.


RAC

Ai probleme financiare destul de mari pe care incerci sa le rezolvi cat poti de repede. Vrei sa te implici intr-un proiect care ti-ar putea aduce beneficii materiale si te vor ajuta in acest sens.


LEU

Iti doresti sa petreci o zi singura in care sa-ti indeplinesti o parte dintre lucrurile pe care ti le propusesei de ceva vreme, insa numeroasele telefoane pe care le primesti iti vor incurca planurile.


FECIOARA

Vrei sa-ti rezolvi problemele pe care le ai pe plan personal, de aceea te hotarasti ca este momentul sa ai o discutie sincera cu partenerul de viata pentru a vedea daca mai continuati relatia sau nu.


BALANTA

Te gandesti deja la vacanta si iti faci planuri alaturi de prietenii tai. Reusesti sa imbini cu brio proiectele de la munca cu viata personala, astfel ca se anunta o perioada plina de impliniri pentru tine.


SCORPION

Te pregatesti pentru o perioada aglomerata din viata ta, in care iti doresti sa duci la bun sfarsit proiectele de la munca, dar si visul de a te muta intr-o casa noua.


SAGETATOR

Te trezesti cu o stare de spirit destul de urata, de aceea ai probleme de comunicare cu cei din jur. Nu reusesti sa te adaptezi programului aglomerat de la munca.


CAPRICORN

Eforturile pe care le depui la locul de munca nu iti sunt apreciate, iar acest lucru te deranjeaza destul de mult. Incerci sa le arati sefilor ca esti mai implicata decat se observa la prima vedere.


VARSATOR

Te confrunti cu cateva probleme de sanatate care persista, de aceea te hotarasti sa acorzi atentia necesara acestui subiect sensibil. Ia-ti cateva zile de odihna si ocupa-te de asta.


PESTI

Renunta la indispozitia din ultima perioada si incearca sa te mai relaxezi si sa-ti iei cateva zile libere. Petrece mai mult timp alaturi de cei dragi si odihneste-te.

related posts

Modifică setările cookies