Horoscop zilnic 20 iulie 2023. Peștii sunt tentați să aibă o aventură extraconjugală, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de 20 iulie 2023.

Tag-uri:

Berbec

 

Astăzi, s-ar putea să te mai liniștești din punct de vedere emoțional și să ajungi la niște concluzii. Relațiile de familie sunt bune și este posibil să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă. Aspectul armonios, care se formează între Soare și Neptun, îți aduce multă intuiție și găsirea unor soluții la chestiuni, care vizează casa sau o activitate, pe care vrei să o începi pe cont propriu.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să primești niște sfaturi utile, înțelepte, de care vei ține cont în perioada următoare. Ai putea să faci niște declarații, însă, atenție, și nu te lansa în promisiuni prea mari, pe care s-ar putea să nu le poți onora! Dacă susții un examen, o lucrare, un interviu, în fața unui angajator, vei face impresie bună.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să ai unele discuții cu șefii și să iei decizii importante, care vizează programul, activitățile și sarcinile de lucru. Ți se apreciază munca și ai încredere în forțele proprii. Pe de altă parte, s-ar putea să visezi prea mult și să faci niște socoteli financiare fără nicio bază reală.

 

Rac

 

Soarele, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Neptun, din zodia Pești, context astral care susține inspirația și imaginația. Traversezi o zi în care îți vei seta niște idealuri, însă este nevoie să faci niște schimbări, dacă îți dorești să progresezi.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să ai intuiție într-o chestiune financiară sau să reușești să depășești niște frici, declanșate din cauza unor evenimente, care au avut loc la serviciu. Cooperează cu aspectele care vin spre tine, în special cu schimbările, și vei vedea că totul se va așeza pe un făgaș normal, în scurt timp!

 

Fecioară

 

Și astăzi traversezi o zi în care încerci sa analizezi o situație tensionată apărută în cuplu. Vestea bună este că vei reuși să ajungi la o înțelegere cu partenerul de cuplu în ce privește viitorul vostru împreună. La serviciu, ești foarte creativă și implicată în proiectele pe care le ai în derulare.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi este posibil să aducă unele tensiuni în raport cu colegii de la serviciu. Poate ar trebui să te bazezi mai mult pe forțele tale și nu pe ale altora. Mai mult de atât, ia deciziile pe care le consideri tu și nu mai asculta de părerile celorlalți!

 

Scorpion

 

Datorită aspectului armonios, care se formează între Soarele din zodia Rac și Neptun, din zodia Pești, în planul sentimental, ajungi la viziuni comune cu partenerul de cuplu. Traversezi o perioadă liniștită din punct de vedere amoros. De asemenea, ești creativă și plină de inspirație și faci impresie la serviciu.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai parte de niște momente tensionate în familie sau în relațiile cu superiorii. De asemenea, este posibil să fii destul de confuză în unele aspecte ale vieții tale personale, să nu-ți fie clar încotro te îndrepti. Salvarea vine tot de la cineva din familie, care îți prezintă situația dintr-o altă perspectivă.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te ajută să te deschizi, să faci declarații și să-ți surprinzi partenerul prin manifestări de grijă și afecțiune. Aspectul armonios care se formează între Soarele, din casa parteneriatelor profesionale, și Neptun, din casa comunicării, te ajută în negocieri, în exprimarea ideilor în ședințe și în propunerile pe care le faci șefilor.

 

Vărsător

 

Astăzi este o zi potrivită să te afirmi la locul de muncă pentru că ai încredere în forțele tale și ai demonstrat că toată lumea se poate baza pe tine. Pe de altă parte, în planul financiar este nevoie să ai mai multă grijă la cheltuieli și să nu te mai lași păcălită de toate ofertele care îți ies în cale.

 

Pești

 

Astăzi este o zi favorabilă să-ți demonstrezi abilitățile la serviciu, creativitatea, dar și imaginația. În planul relațional, dacă ești singură, s-ar putea să fii deschisă flirtului și să ai parte de situații și trăiri intense. Dacă faci parte dintr-un cuplu, s-ar putea să fii tentată să ai o aventură extraconjugală.

 

related posts

Modifică setările cookies