Horoscop zilnic 20 mai 2015. Leii primesc o suma importanta de bani, iar Racii nu au energie


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 mai 2015.


BERBEC

Te straduiesti sa finalizezi un proiect la care te aflii in intarziere, de aceea astazi renunti la orice program de seara si te concentrezi pe treaba de la job. 

TAUR

Te-ai saturat de reprosurile pe care le primesti de la partenerul de viata, mai ales ca o parte dintre ele sunt nedreptatite, asa ca ai vrea sa clarifici aceste aspecte. 

GEMENI

Eforturile pe care le-ai depus in ultima perioada iti sunt rasplatite de catre superiorii tai, iar tu urmeaza sa primesti o prima sau chiar o marire de salariu. 

RAC

Nu ai chef de treaba, te simti lipsita de energie, de aceea astazi eviti sa te ocupi de treburile importante de la job si te axezi pe niste task-urile obisnuite. 

LEU

Primesti o suma importanta de bani cu ajutorul careia reusesti sa-ti rezolvi o parte dintre problemele financiare cu care te-ai confruntat in ultima perioada. 

FECIOARA

Esti in cautarea cadoului perfect pentru una dintre cele mai bune prietene, de aceea vrei sa gasesti ceva special si petreci multe ore in magazine. 

BALANTA

Ai parte de o zi aglomerata, in care esti nevoita sa rezolvi o multime de lucruri la job, apoi sa te descurci si cu cateva probleme de acasa. 

SCORPION

Te implici intr-un proiect la care visai de ceva vreme, iar acum a venit momentul in care trebuie sa dai o mana de ajutor, de aceea toata ziua te ocupi de acest lucru.

SAGETAOR

Te intalnesti cu niste prieteni pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme, asa ca intreaga zi o petreci relaxanta in oras, apoi mergeti la film sau intr-un club.  

CAPRICORN

Esti atat de obosita incat nu mai faci fata ritmului intens de lucru pe care il ai de cateva zile, asa ca astazi faci in asa fel incat sa iti iei liber sau sa pleci mai repede de la job. 

VARSATOR

Te-ai saturat de felul in care esti tratata de unul dintre colegi, mai ales ca nu ai reusit sa rezolvi problema dupa un dialog cu acesta, asa ca apelezi la ajutorul superiorilor. 

PESTI

Esti in cautarea unui nou loc de munca, iar astazi urmeaza sa sustii cateva interviuri, de aceea ar fi indicat sa te inarmezi cu rabdare si multa vointa. 

related posts

Modifică setările cookies