Horoscop zilnic 20 mai 2023. Fecioarele se confruntă cu o serie de trăiri intense și reiau o relație cu cineva din trecut


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 20 mai 2023. 
 

Tag-uri:

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, guvernatorul tău, traversează zodia Leu, respectiv sectorul iubirii, fericirii, aventurilor romantice, distracției, plăcerilor, copiilor și creativității. Ai impulsul de a cuceri, flirtezi mai mult și ai curajul să treci la acțiune, dacă ești interesată de cineva. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți rezervi mai mult timp copiilor, dacă ești părinte, sau activităților de creație, unei pasiuni/valorificării unui talent.

 

Taur

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul vieții de familie, patrimoniului, relațiilor cu părinții, căminului. Interesul pentru familie și rezolvarea unor chestiuni locative crește, însă ai grijă pentru că vei avea tendința să fii mai autoritară în relațiile cu ceilalți membri ai familiei și pot să apară conflicte!

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul comunicării, gândirii, opiniilor, informațiilor și învățării. Urmează o perioadă în care devii mai directă, legi ușor relații, ești determinată să acumulezi informație, să începi cursuri. De asemenea, se activează sectorul deplasărilor și ești dornică de socializare, excursii și întâlniri cu prietenii.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Ești determinată să-ți mărești veniturile și vei acționa în consecință. Îți dai mai multă valoare, pentru că Marte aduce susținere în câștigarea stimei de sine.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul personalității, semn că vei avea energie și susținere astrală. De asemenea, s-ar putea să fii în lumina reflectoarelor și recomandarea astrelor este să folosești constructiv această energie. Evită să intri în conflicte sau să-ți dorești ca lucrurile să se deruleze rapid, pentru că s-ar putea să te grăbești în luarea unor decizii!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare. Urmează o perioadă în care-ți redirecționezi energia spre interior. S-ar putea să te confrunți cu o serie de trăiri intense, emoționale, mai ales dacă decizi să reiei o relație cu cineva din trecut.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul prietenilor și vieții sociale și urmează o perioadă în care îți poți lărgi cercul de prieteni, cunoscuți, să socializezi mai mult, să intri în alte cercuri sociale. De asemenea, s-ar putea să închei contracte și parteneriate noi, la recomandarea unor prieteni. 

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, guvernatorul tău, traversează zodia Leu, respectiv sectorul carierei, imaginii, reputației profesionale, străinătății și urmează o perioadă în care ești determinată să te afirmi, să rezolvi un context profesional.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, principiilor și urmează o perioadă în care ești stimulată să studiezi, să obții o diplomă, să-ți lărgești cercul de cunoștințe, să călătorești și să ai experiențe noi, inedite.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul financiar, al relațiilor și intimității. Urmează o perioadă în care ești determinată să rezolvi un context financiar, să returnezi o datorie, un credit, să faci o investiție, să administrezi mai bine banii pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alte persoane.  De asemenea, se intensifică și planul intim și-ți dorești relansarea relației.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Investești mai multă energie în planul relațional în perioada următoare, însă, atenție, pentru că s-ar putea să existe și momente în care să fii mai agresivă în raport cu partenerul! Din punct de vedere profesional ești motivată să închei colaborări/contracte noi.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 10 iulie, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Leu, respectiv sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății. În perioada următoare simți că ai mai multă energie pentru desfășurarea sarcinilor profesionale. Recomandarea astrelor este să folosești constructiv energia planetei acțiunii și să eviți confruntări cu colegii sau șefii. Nu te implica în mai multe activități, pentru că este posibil să te suprasoliciți prea mult!

 

related posts

Modifică setările cookies