Horoscop zilnic 20 octombrie 2015. Taurii au parte de o zi plina de surprize, iar Sagetatorii au probleme financiare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 octombrie 2015. 


BERBEC

Te aflii in imposibilitatea de a lua o decizie importanta pentru viitorul tau profesional, motiv pentru care te intalnesti cu o buna prietena pentru a discuta pe acest subiect. 

TAUR

Ai parte de o zi plina de surprize, colegii de la serviciu te intampina cu un cadou pentru a-ti multumi pentru eforturile pe care le-ai depus in ultima perioada, iar seara iesi in oras alaturi de partenerul de viata. 

GEMENI

O prietena apropiata iti cere ajutorul intr-o problema personala, iar tu incerci sa faci tot posibilul sa-i fi de folos, chiar daca asta inseamna sa renunti la o parte dintre planurile tale. 

RAC

Ai epuizat toate incercarile pentru a te impaca cu unul dintre colegii de la munca cu care ai avut cateva divergente, iar astazi pur si simplu renunti la orice idee de reconciliere. 

LEU

Dupa o zi care a trecut fara evenimente majore, spre seara primesti o veste importanta de la o ruda apropiata, cu care iesi in oras pentru a sarbatori. 

FECIOARA

Astazi nu este o zi potrivita pentru a lua decizii importante, de aceea ar fi indicat sa amani orice plan major sau orice hotarare care iti poate afecta viitorul. 

BALANTA

Se anunta o zi foarte aglomerata, in care nu ai timp de nimic altceva in afara finalizarii proiectelor de la job. Esti in intarziere si de aceea trebuie sa te straduiesti mai mult pentru a le termina. 

SCORPION

Te-ai trezit cu o stare de spirit foarte buna, motiv pentru care reusesti sa-i bine dispui pe toti cei cu care te intalnesti astazi. 

SAGETATOR

Esti intr-un impas financiar major si te vezi nevoita sa apelezi la ajutorul unei prietene pe care o rogi sa te imprumute cu niste bani pana iti rezolvi problemele. 

CAPRICORN

Incerci sa faci mai mult decat poti, iar asta se rasfrange asupra sanatatii tale. O durere de cap iti creeaza numeroase probleme si nu te poti concentra cum trebuie la activitatea de la job. 

VARSATOR

Dupa o perioada in care pareai invizibila pentru cei de la job, superiorii iti fac o surpriza si te anunta ca urmeaza sa fi promovata sau sa primesti o marire de salariu. 

PESTI

Esti hotarata sa faci niste schimbari in viata ta, iar astazi incepi prin a-ti face o transformare de look care te ajuta sa privesti cu optimism spre viitor. 

related posts

Modifică setările cookies