Horoscop zilnic 21 iulie 2015. Gemenii au o zi dificila la job, iar Capriconii primesc o veste excelenta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru21 iulie 2015


Berbec

Este o zi importanta din punct de vedere profesional. Un proiect la care lucrezi de mai multe vreme da in sfarsit roade. Munca te este apreciata si sunt mari sanse sa fii recompensata pe masura.

Taur

Iti propui sa ii acorzi mai multa atentie persoanei iubite si astazi el este pe primul loc pe lista prioritatilor tale. Gesturile tale nu vor ramane neobservate si nerasplatite.

Gemeni

Este o zi dificila la locul de munca, acolo unde intampini cateva situatii extrem de delicate. Din fericire spontaneitatea si inspiratia de moment te ajuta sa treci cu bine peste aceasta zi.

Rac

Esti foarta agitata astazi si din cauza unei vesti care iti da toate planurile peste cap. Esti nervoasa pentru ca trebuie sa iei lucrurile de la capat si sa iti schimbi complet programul pe care ti-l stabilisei.

Leu

Primesti o multime de complimente astazi, care iti fac ziua mai frumoasa. Unele sunt sincere, altele mai putin, insa important este ca lumea incearca sa iti intre in gratii si sa iti faca pe plac.

Fecioara

Te gandesti la o persoana din trecutul tau, care a insemnat mult pentru tine. Desi poate nu v-ati despartit prea amiabil, ti-ar placea sa reluati legatura si sa faca din nou parte din viata ta.

Balanta

Te lasi sedusa de un barbat care nu are cea mai buna reputatie. Insa te simti foarte atrasa de el si nu ai spune "NU" unei aventuri un un domn atat de atragator.

Scorpion

Astazi gelozia ta atinge cote alarmante si nu stii cum sa ti-o mai controlezi. Faci acuzatii mai mult sau mai putin intemeiate si ai o discutie aprinsa cu partenerul de viata.

Sagetator

Esti destul de nemulumita de viata ta sentimentala si iti doresti ceva mai multa actiune in acest sens. Relatia in care te afli a ajuns intr-un punct mort si vrei sa ii pui capat cat mai repede.

Capricorn

Astazi primesti o veste excelenta, pe care o asteptai de multa vreme. O schimbare majora se anunta in viata ta si esti incantata de ceea ce iti rezerva viitorul apropiat.

Varsator 

Esti intr-o excelenta stare de spirit astazi si ii binedispui pe toti cei pe care ii intalnesti. Esti vesela, optimista si carismatica si cu aceasta atitudine reusesti sa iti faci si cativa admiratori noi.

Pesti

O cearta cu un membru al familiei sau cu un prieten apropiat te indispune toata ziua. Cuvintele dure care iti sunt adresate nu te lasa sa te concentrezi la nimic astazi.

related posts

Modifică setările cookies