Horoscop zilnic 21 octombrie 2015. Gemenii sunt energici, iar Leii au o zi plina de provocari


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 octombrie 2015. 


BERBEC

Te descurci excelent cu organizarea unui proiect de la job, motiv pentru care primesti si aprecierea superiorilor dupa o perioada in care lucrurile nu au mers prea bine la munca. 

TAUR

Esti intr-o dispozitie destul de proasta si incerci sa cauzi motiv de cearta cu orice persoana pe care o intalnesti, iar asta nu face decat sa amplifice starea de astazi.  

GEMENI

Esti incredibil de energica si reusesti sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ti-ai propus pentru ziua de astazi, chiar si cateva activitati suplimentare.

RAC

Te implici intr-o actiune de voluntariat, motiv pentru care trebuie sa-ti organizezi activitatea mai bine pentru a avea timp pentru indeplinirea treburilor pe care le ai de facut.

LEU

Se anunta o zi plina de provocari, in care trebuie sa-ti demonstrezi abilitatile de organizatorice, dar si pe cele de lider, tinand cont ca urmeaza sa coordonezi o echipa speciala la job.

FECIOARA

N-ai chef de nimic, iar astazi te izolezi de tot ceea ce se intampla in jurul tau, iar seara lenevesti acasa, cu seriale si ciocolata calda.

BALANTA

Ai parte de o zi linistita, in care iti rezolvi treburile de la job, iar dupa-amiaza mergi la cumparaturi si te resfeti dupa o perioada destul de aglomerata.

SCORPION

La sfarsitul saptamanii organizezi o petrecere surpriza pentru o buna prietena, iar de astazi incepi pregatirile, tinand cont ca ai destul de multe lucruri de aranjat.

SAGETATOR

Incepi ziua cu o cearta cu partenerul de viata, insa lucrurile incep sa se aseze pe parcurs, iar dupa-amiaza primesti o veste importanta de la job.

CAPRICORN

O prietena buna iti cere ajutorul intr-o problema importanta, iar tu incerci sa faci tot ce poti pentru a-i fi de folos, mai ales ca ii esti datoare.

VARSATOR

Astazi este vorba despre prietenie. Te intalnesti cu niste amici pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme si cu care iti amintesti de momentele frumoase pe care le-ati petrecut in trecut.

PESTI

Partenerul de viata iti infrumuseteaza ziua cu o surpriza, adica un cadou pe care ti-l doreai foarte mult de ceva vreme.

related posts

Modifică setările cookies