Horoscop zilnic 23 octombrie 2015. Varsatorii au parte de o zi linistita, iar Berbecii intampina dificultati la job


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 octombrie 2015. 


BERBEC

Trebuie sa prezinti important la job, insa nu ai nicio idee care sa te multumeasca. Incearca sa te calmezi si iti gasesti linistea de care ai nevoie pentru a-ti reveni.

TAUR

Partenerul de viata iti cere sa faci o alegere importanta cu privire la viitorul vostru, situatie care te determina sa te gandesti serios la ceea ce iti doresti de la viata.

GEMENI

Te straduiesti sa iti ajuti o prietena care se confrunta cu o problema grava, insa totul se intoarce impotriva ta, asa ca ar fi bine sa evaluezi mai bine situatia.

RAC

Ai muncit atat de mult in ultima perioada, incat a venit momentul sa te bucuri de un week-end prelungit, in care sa te relaxezi alaturi de prieteni.

LEU

Ai parte de o zi aglomerata, in care ar fi cazul sa-ti organizezi foarte bine timpul daca vrei ca totul sa se termine cu bine pentru tine.

FECIOARA

Te-ai trezit cu o durere cumplita de cap si nu poti sa lucrezi la capacitate maxima, asa ca ar fi bine sa ai grija la ceea ce faci la job, pentru a nu comite vreo greseala majora.

BALANTA

Astazi astrele iti sunt favorabile, asa ca profita de aceasta oportunitate. Fie ca este vorba despre o decizie personala sau una profesionala, sansele sa se indeplineasca sunt foarte mari.

SCORPION

In week-end urmeaza sa participi la un eveniment important din familie, asa ca esti nevoita sa te pregatesti ca atare si sa mergi la cumparaturi.

SAGETATOR

Ai parte de un week-end prelungit, in care te relaxezi si profiti din plin de timpul liber. chiar daca nu pleci nicaieri, niste filme bune si cateva bucati de ciocolata iti vor induci timpul.

CAPRICORN

Profiti de aceasta zi pentru a-ti pune in ordine gandurile cu privire la viitorul personal, mai ales dupa discutia aprinsa pe care ai avut-o astazi cu partenerul de viata.

VARSATOR

Ai parte de o zi linistita, in care incerci sa nu te incarci cu energie negativa din partea colegilor de la job, iar seara o petreci in oras alaturi de prieteni.

PESTI

Incerci sa iti organizezi timpul mai bine pentru a pleca mai repede de la serviciu, insa planurile iti sunt date peste cap de o sedinta programata in ultimul moment. 

related posts

Modifică setările cookies