Horoscop zilnic 24 iunie 2016. Berbecii au chef de distractie, iar Scorpionii se simt presati de alte persoane


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 iunie 2016.


BERBEC

Astazi nu prea ai chef sa stai singura si cauti cat mai mutl compania prietenirlor sau a partenerului de viata. Simti ca vine weekendul si iti pierzi rabdarea la locul de munca, insa iti recomandat sa fii atenta la ceea ce ai de facut.

 

TAUR

Astazi primesti o suma de bani de undeva sau ti se inapoiaza niste bani pe care i-ai dat imprumut. Nu te asteptai la asta, dar te bucura vestea.

 

GEMENI 

Iti place sa fii in centrul atentiei astazi si iti iese de minune. Inca de dimineata te pregatesti in acest sens, iar pe parcursul zilei culegi roadele. O zi buna pentru Gemeni astazi!

 

RAC 

Simti nevoia sa petreci ceva timp de calitate, intr-o companie buna, asa ca incerci sa iti planifici din timp weekendul care urmeaza. Ai grija insa sa nu faci alegeri nepotrivite si sa te gandesti si la ce vor cei pe care ii vei intalni.

 

LEU

Esti absolut seducatoare astazi, te simti bine in pielea ta si asta iti atrage laudele celor care impart acelasi spatiu cu tine. In a doua parte a zilei este posibil insa ca ceva sa te deranjeze si sa te faca sa uiti ca ai avut o zi frumoasa.

 

FECIOARA

Astazi ai parte deo intalnire neplacuta, fie la locul de munca, fie cu o persoana pe care nu iti mai face placere sa o asculti, in urma unui conflict. Faptul ca esti o persoana responsabila te face insa rezisti cu stoicism.

 

BALANTA

Vesti bune la capitolul dragoste pentru Balante. Azi fie intalnesti pe cineva care pur si simplu te incanta, fie primesti o surpriza placuta din partea iubitului, care tine sa-ti aduca aminte ca esti apreciata.


SCORPION

Astazi simti ca ai nevoie de cateva raspunsuri la unele probleme mai vechi, care au ramas nerezolvate. Te simti presata la randul tau de cei care asteapta vesti de la tine, iar asta te nemultumeste complet.

 

SAGETATOR

Te pregatesti de concediu sau pleci in delegati, insa in orice caz esti pusa pe facut bagaje. Nu iti place foarte tare aces proces, dar gandul ca vei fi departe de casa nu suna deloc rau.


CAPRICORN

Esti dezamagita de cateva lucruri care se intampla in jurul tau si asta te face sa-ti mai pierzi din energia care te caracterizeaza in mod obisnuit. Incearca sa nu intri in conflictele altora si sa nu te lasi afectata de rautatile pe care le auzi.

 

VARSATOR

Ai grija la sanatate, pentru ca iti poate da batai de cap daca nu incepi sa ai mai multa grija de tine. Incearca sa-ti asiguri un pic de odihna si si sa nu exagerezi cu munca, oricat de necesara ti s-ar parea.

 

PESTI

Ai o atitudine rebela si simti ca unele lucruri nu mai suporta amanare, motiv pentru care intri in discutii contradictorii cu cineva care continua sa te preseze. Nu uita ca urmeaza sa ai cea timp liber, numai bun pentru luat decizii de viitor.

related posts

Modifică setările cookies