Horoscop zilnic 24 martie 2023. Leii primesc o cerere neașteptată în căsătorie, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 24 martie 2023. 

Tag-uri:

Berbec

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect armonios cu Venus și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur, îți aduce o revelație în planul financiar. De asemenea, poți realiza ce anume trebuie să schimbi în planul profesional pentru a-ți crește veniturile. S-ar putea să achiziționezi niște cadouri pentru partener, iar relația bună cu acesta să te ajute să-ți recâștigi încrederea în forțele tale.

 

Taur

Registrul astral de astăzi este important pentru tine, pentru că aspectul armonios care se formează între Lună, Nodul Nord (Destinul) și Venus, guvernatoarea ta, din zodia Taur, vine să-ți aducă conștientizări profunde legate de drumul pe care vrei să-l urmezi din punct de vedere personal, relațional sau profesional.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi, respectiv aspectul armonios care se formează între Lună, Nodul Nord (Destinul) și Venus, guvernatoarea casei iubirii, din zodia Taur, din casa subconștientului și trecutului, vine să-ți aducă niște mesaje din astral, care te vor ghida și ajuta să iei niște decizii importante pentru viața ta personală. Reușești o vindecare și să ieși la mal, după o perioadă învolburată.

 

Rac

Registrul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect armonios cu Nodul Nord (Destinul) și Venus, micul benefic, din zodia Taur, în sectorul relațiilor de prietenie, vieții sociale și planurilor pe termen lung, te ajută să-ți materializezi niște planuri și vise pe care le vrei realizate de mult.

 

Leu

Astăzi, contextul astral în care sunt implicate Luna, Venus, micul benefic și Nodul Nord (Destinul) într-un aspect armonios, în zodia Taur, vine să-ți aducă revelații legate de activitatea profesională, relațiile cu șefii, cu străinătatea sau privind statutul personal. Vei știi ce ai de facut, ce obiective să urmezi, astfel încât să-ți atingi un țel. Dacă ești într-o relație de mai mult timp, s-ar putea să primești o cerere în căsătorie.

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic și Nodul Nord (Destinul), în zodia Taur, în sectorul studiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale și filosofiei de viață, vine să-ți aducă niște revelații legate de înțelegerea unor experiențe trăite de curând. Poți progresa din punct de vedere profesional, dacă începi niște cursuri și obții niște calificări. O călătorie îți poate aduce conștientizări și-ți consolidează niște principii, credințe și mentalități.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect armonios cu Venus, guvernatoarea ta, și Nodul Nord (Destinul) din zodia Taur, îți aduce transformări în urma unor negocieri financiare, parteneriale, relaționale. Partenerul s-ar putea să-ți facă cadouri sau susține niște cheltuieli.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi activează sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Datorită aspectului armonios care se formează între Lună, Venus, micul benefic, și Nodul Nord (Destinul) în casa partenerului, este posibil ca viața ta să se schimbe printr-o propunere venită de la partener. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva cu care să începi o relație, iar facă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, s-ar putea să treceți la următorul nivel al relației.

 

Săgetător

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, și Nodul Nord (Destinul) în zodia Taur, îți poate aduce șanse de a dezvolta un proiect nou, de a începe un job sau semna un contract. De asemenea, s-ar putea să conștientizezi că este nevoie să faci o schimbare în stilul de viață.

 

Capricorn

Astăzi, contextul astral din care face parte Luna, Venus, micul benefic, și Nodul Nord (Destinul), toate în tranzit prin zodia Taur, ar putea să-ți aducă o rezolvare într-o situație de natură sentimentală. De asemenea, este posibil să faci declarații, să te bucuri de timpul petrecut cu copiii sau să îți descoperi o pasiune.

 

Vărsător

Astăzi este posibil să rezolvi niște chestiuni care au legătură cu casa, familia, patrimoniului și bunurile. Conjuncția care se formează între Lună, Venus, micul benefic, și Nodul Nord (Destinul) ar putea să-ți aducă șansa unei mutări, rezolvarea unor chestiuni locative, administrarea unui imobil sau semnarea unei tranzacții imobiliare.

 

Pești

Contextul astral de astăzi, în care Luna, formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, și Nodul Nord (Destinul), ar putea să-ți aducă informații utile, soluții și decizii bune într-un context de perfecționare profesională, studiu. De asemenea, s-ar putea să vezi cu alți ochi o situație de viață.

related posts

Modifică setările cookies