Horoscop zilnic 25 august 2014. Varsatorii au o zi plina la locul de munca, iar Leii au parte de o surpriza


Berbecii au inceput de saptamana foarte bun, in timp ce Taurii sunt nevoiti sa faca niste cheltuieli neprevazute. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic. 


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 25 - 31 AUGUST 2014

BERBEC

Incepi saptamana cu un tonus excelent datorat bunei dispozitii pe care ti-o creeaza faptul ca lucrurile evolueaza frumos in viata ta. Debordezi de entuziasm, iar acest lucru ii bucura pe prietenii tai. 

TAUR

O zi nu foarte buna, din cauza unor cheltuieli neprevazute care iti strica planurile de cumparaturi. Esti nevoita sa apelezi la niste economii pentru a-ti rezolva problemele, iar asta nu te bucura foarte tare.

GEMENI

Primesti un cadou de la partenerul de viata care iti demonstreaza inca o data cat de mult tine la tine si cat de norocoasa esti sa ai alaturi o persoana atat de atenta.

RAC

La locul de munca primesti mai multe responsabilitati, lucru care te determina sa fii si mai concentrata fata de cum erai pana acum. Impresionezi cu tenacitatea ta, iar rasplata nu intarzie sa apara.

LEU

Te intalnesti cu niste prieteni pe care nu ii mai vazusei de foarte multa vreme si te vei incarca de energie pozitiva. Ai nevoie sa te detasezi, mai ales ca ai trecut peste o perioada dificila. 

FECIOARA

Te hotarasti sa faci o schimbare in viata ta profesionala, iar inceputul de saptamana reprezinta un bun punct de plecare in acest sens. Primul pas este sa incepi sa cauti oferte de job care sa-ti placa.

BALANTA

Ai un conflict cu unul dintre colegii de la munca, situatie care te va deranja destul de mult si care iti va strica starea de spirit pentru intreg restul zilei. 

SCORPION

O parte dintre prietenele tale te scot la o sesiune de shopping, dornice sa te inveseleasca dupa o perioada in care ai suferit din punct de vedere sentimental. 

SAGETATOR

Esti foarte obosita dupa un week-end in care ai petrecut mai mult decat ar fi trebuit, asa ca astazi nu prea te simti in stare sa participi la discutii importante la locul de munca.

CAPRICORN

Primesti o veste importanta de la locul de munca, unde superiorii tai iti rasplatesc eforturile pe care le-ai facut in ultima perioada cu o promovare mult asteptata. 

VARSATOR

Desi ai o zi incarcata la locul de munca, seara se anunta a fi una incendiara in care te distrezi alaturi de prietenii tai care au hotarat sa te scoata din rutina zilnica.

PESTI

Te certi cu partenerul de viata din motive nesemnificative si, chiar daca incepeti ziua cu o stare de spirit nu foarte buna, reusiti sa va reveniti pana la seara.

related posts

Modifică setările cookies