Horoscop zilnic 25 decembrie 2014. Berbecii tind sa faca excese, iar Varsatorii sunt pusi pe fapte bune


Horoscop zilnic 25 decembrie. Pentru Gemeni se lasa cu o calatorie sau o deplasare. Vezi ce se intampla si cu restul zodiilor.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 22 - 28 DECEMBRIE

BERBEC

Nelipsita cina in familie de Craciun va predispune la excese culinare. Grija mare deci la cat si ce mancati! Doar nu vreti sa va simtiti rau intr-o astfel de zi de sarbatoare in care ii aveti pe toti cei drag alaturi.

TAUR

Taurii au parte de o zi placuta in compania celor dragi. Va ganditi sa faceti o plimbare, sa va relaxati, sa profitati de sarbatoare pentru a va reincarca bateriile, iar intreaga zi se desfasoara in pace si armonie.

GEMENI

Se lasa cu o calatorie sau deplasare. Desi in mod normal preferati sa petreceti Craciunul acasa, de data aceasta simtiti nevoia unei schimbari si nu mai stati pe ganduri. Distractie placuta!

RAC

Dimineata este una linistita, de reincarcare a bateriilor energetice si apoi de pregatire a ultimelor detalii de Craciun. Seara, se aduna cei mai importanti membrii ai familiei si se sta intr-un cadru intim, la povesti, cu bucate alese si cani de vin fiert cu scortisoara.

LEU

Leii au parte de o reuniune. Cei dragi vin in vizita si se bucura de pregatirile bogate pe care le-ati pregatit din suflet pentru ei. E o seara in care prezenta persoanelor iubite e mai importanta decat orice, asa ca bucurati-va de Craciun alaturi de ei!

FECIOARA

Fecioarele fac o surpriza cuiva apropiat. Este vorba despre cineva pe care fie nu l-au mai vazut demult, fie nu se poate deplasa din cauza varstei. De aceea, Fecioarele preiau initiativa si fac un Craciun mai frumos unor persoane dragi sufletului lor.

BALANTA

Primiti o vizita surpriza. Desi e total neasteptata, sunteti pregatite cu tot ce trebuie, iar ziua se dovedeste a fi un real succes din toate punctele de vedere.

SCORPION

Scorpionii au parte de o deplasare care ii ajuta sa se relaxeze, sa se destinda si sa se detaseze de problemele cotidiene. Craciunul vine ca o gura de aer proaspat si va ajuta sa va recapatati energiile irosite in ultima perioada.

SAGETATOR

Primiti musafiri. Un grup intim de prieteni vine cu voie buna, o sticla de vin si promisiunea ca ziua de Craciun va fi una placuta. Va bucurati de compania lor si de atmosfera de sarbatoare din jur.

CAPRICORN

Va amintiti ca ati ratat ceva de pe lista de cumparaturi si mergeti pe ultima suta de metri sa completati meniul. Seara se desfasoara in pace si echilibru, asa cum se cuvine la o sarbatoare atat de speciala.

VARSATOR

Varsatorii se simt marinimosi si fac o fapta buna in ziua de Craciun. Simt ca au primit atat de multe pana acum incat este cazul sa raspunda cu aceeasi moneda catre persoane mai putin norocoase. 

PESTI

Pestii primesc o invitatie la o petrecere, o cina sau o reunine, pe care nu stiu daca sa o accepte. Pe de o parte, si-ar dori sa petreaca seara in tihna, departe de agitatie, dar pe de alta ar vrea sa se bucure de prezenta persoanelor apropiate intr-o seara speciala, de sarbatoare, asa cum este cea de Craciun.

related posts

Modifică setările cookies