Horoscop zilnic 25 ianuarie 2016. Capricornii sunt intr-o dispozitie excelenta, iar Balantele au o zi solicitanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 ianuarie 2016.


BERBEC

Ai un program infernal la locul de munca si asta iti ocupa tot timpul. Prietenii iti reproseaza ca i-ai uitat, iar iubitul se simte ignorat. 

TAUR

O veste buna din punct de vedere financiar iti lumineaza ziua. Primesti o suma importanta de bani si iti rezolva problemele financiare care iti dau batai decap de ceva vreme.

GEMENI

Ai cateva probleme de sanatate de care iti doresti sa scapi cat mai repede, de aceea faci o programare pentru controale si analize si iti axezi toata atentia in acest sens.

RAC

Trebuie sa pregatesti o prezentare pentru un proiect de la locul de munca, de aceea astazi ramai la birou peste program si nu pleci pana nu este totul gata. 

LEU

Este o zi favorabila pentru cautarea de noi provocari, de aceea te straduiesti sa atragi cat mai mult atentia spre rezultatele pe care le-ai obtinut in ultima perioada.

FECIOARA

Te simti excelent in pielea ta si vrei ca toata lumea sa stie asta. Nu mai iei in serios orice critica iti este adusa si incerci sa fii cat se poate de impacata cu tine insati.

BALANTA

Este o zi solicitanta la birou, care iti da planurile peste cap.  Desi aveai programate cateva activitati  distractive si relaxante, te vezi nevoita sa le anulezi. 

SCORPION

Astazi esti nevoita sa dai dovada de multa rabdare si intelegere, deoarece ajungi in niste situatii cu care nu te-ai mai confruntat pana acum. 

SAGETATOR

Astrele nu sunt de partea ta astazi. Nu reusesti sa duci la bun sfarsit nimic din ceea ce iti propui si ai mari probleme de concentrare.

CAPRICORN

Astazi esti intr-o dispozitie excelenta si profiti de lucrul acesta ca sa iti binedispui colegii si prietenii. Optimisul si energia ta ii incanta pe cei din jur, care iti cauta compania in mod deosebit.

VARSATOR

Primesti o veste proasta din partea rudelor si esti nevoita sa pleci din oras, asa ca iti amani planurile pentru urmatoarele zile pentru a-ti rezolva problemele. 

PESTI

Apar niste cheltuieli neprevazute care iti dau peste cap planurile pentru week-end. Esti nevoita sa abandonezi ideea de a pleca din oras si sa rezolvi respectivele probleme. 

related posts

Modifică setările cookies