Horoscop zilnic 26 februarie 2015. Balantele au o zi agitata, iar Gemenii au probleme de sanatate


Afla ce iti rezerva astrele si citeste mai jos horoscopul pentru 26 februarie 2015


BERBEC

Dupa o lunga perioada in care nu prea ai avut noroc in dragoste, se pare ca soarele ajunge si pe strada ta, asa ca astazi exista sanse reale sa intalnesti pe cineva special.

TAUR

Esti impresionata de drama prin care trege un coleg de la munca si esti hotarata sa-l ajuti cu orice poti, de aceea astazi incerci sa-i faci ziua cat mai frumoasa. 

GEMENI

Te trezesti cu o migrena ingrozitoare, iar din aceasta cauza ai probleme de concentrare intreaga zi si creezi destul de multe incurcaturi la locul de munca. 

Citeste si: Ce tip de personalitate ai in functie de zodie. Trasaturile fundamentale care caracterizeaza fiecare zodie in parte

RAC

Pentru tine se anunta o zi agitata, in care nimic nu iese asa cum ti-ai fi dorit. Incerci sa privesti lucrurile cu optimism, insa toti par sa fie impotriva ta. 

LEU

Petreci o zi relaxanta alaturi de o prietena din copilarie pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp. Dupa o zi in care mergeti la cumparaturi, seara probabil iesiti la un film. 

FECIOARA

Te-ai saturat de felul in care te trateaza unul dintre colegii la munca, iar astazi esti hotarata sa iei masuri in aceasta privinta. Ai grija la felul in care abordezi problema, pentru a nu avea probleme. 

Citeste si: Cat de norocoasa esti in viata in functie de zodie

BALANTA

Ai parte de o zi agitata, in care ai foarte multa treaba la locul de munca, iar colegii nu par sa fie dispusi sa te ajute, ci mai mult de incurca, ceea ce iti complica si mai tare situatia. 

SCORPION

Te stresezi prea mult din cauza unui proiect de la job, iar astazi faci aproape orice pentru a-l termina si chiar stai peste program, lucru care il deranjeaza pe partenerul tau. 

SAGETATOR

Esti intr-un impas sentimental, trebuie sa iei o decizie cu privire la viitorul tau, iar astazi incerci sa analizezi situatia cat mai bine pentru a vedea ce ai de facut. 

Citeste si: Ce sa NU II SPUI si sa NU II FACI niciodata partenerului... in functie de zodie! Ce il enerveaza cel mai tare

CAPRICORN

Ai facut niste greseli fundamentale la job, iar astazi trebuie sa oferi niste explicatii pentru ceea ce ai facut. Pana la urma vei reusi sa indrepti situatia si dai dovada de multa diplomatie. 

VARSATOR

Astazi trebuie sa pui la punct ultimele detalii pentru un proiect personal la care lucrezi de ceva vreme si pe care vrei sa-l lansezi cat mai curand.  

PESTI

Prietenii tai te surprind cu un cadou, chiar daca nu este o zi speciala. Esti bucuroasa pentru aceasta surpriza si asa realizezi cat de norocoasa esti sa-i ai alaturi. 

related posts

Modifică setările cookies