Horoscop zilnic 26 martie 2023. Vărsătorii au parte de o aventură amoroasă pasageră, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 26 martie 2023.

Tag-uri:

Berbec

Cu Luna în tranzit prin zodia Gemeni, respectiv prin casa comunicării, vei iniția dialoguri care au ca temă situația financiară, banii și bunurile la comun, dar și reorganizarea cheltuielilor. Pe seară, s-ar putea să programezi un sejur, fără să știe partenerul, pentru că vrei să fie o surpriză.

 

Taur

Luna își traversează, astăzi, casa financiară și este posibil să faci cumpărături sau să cheltui niște bani pentru cadourile de Paști. De asemenea, te gândești cum să-ți abordezi șefii, să porți niște discuții despre salariu, mai ales dacă ai primit responsabilități noi.

 

Gemeni

Luna îți traversează zodia, te simți bine și ești motivată să demarezi niște întâlniri cu prietenii. S-ar putea să le propuni și foștilor colegi să ieșiți în oraș, la o terasă. Pe de altă parte, după un dialog și o instrospecție asupra unor chestiuni financiare, vei găsi soluții de finanțare pentru un proiect personal.

 

Rac

Luna îți traversează, astăzi, sectorul frământărilor interioare și trecutului și este posibil să-ți amintești de unele situații și acțiuni de-a ale tale din trecut, să ai niște revelații și să decizi să faci o schimbare. Relația cu partenerul este bună și se anunță un weekend liniștit, relaxant.

 

Leu

Astăzi, Luna îți traversează casa prietenilor și formează niște aspecte armonioase cu planetele din casa studiilor și proiectelor personale, dar și cu Pluton din casa muncii. Dacă ai primit propuneri de implicare în niște proiecte noi, umanitare, s-ar putea să iei decizia să începi cât de curând, pentru că este ceea ce ai nevoie în momentul de față, să te simți implinită.

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sectrul profesional, sarcinile și responsabilitățile profesionale, relațiile cu persoane din străinătate. S-ar putea să faci o călătorie în curând pentru a rezolva niște chestiuni de familie, însă așteaptă-te la surprizele neașteptate pe care ți le pregătește și ție Universul!

 

Balanță

Posibil, astăzi, să discuți cu partenerul de cuplu despre o plecare în străinătate sau de rezolvarea unor chestiuni birocratice, de semnare sau obținere a unor acte importante, oficiale. Pe seară, este posibil să participi la un eveniment din viața unui membru al familiei sau a unui prieten.

 

Scorpion

Astăzi, te preocupă relația intimă cu partenerul de cuplu, pentru că-ți dorești să ajungi la o conexiune profundă, să rezonați. Dacă până acum ai bătut în retragere și nu ai fost de acord cu unele propuneri ale partenerului, privind o schimbare în viața de familie, acum începi să realizezi că este ceea ce ai nevoie în momentul de față.

 

Săgetător

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale și te gândești, pe de-o parte, la metode noi de a petrece timpul cu persoana iubită sau copiii, dacă ești părinte, pe de altă parte, să închei un parteneriate sau colaborare, prin care să-ți pui mai mult în valoare abilitățile și creativitatea.

 

Capricorn

Contextul astral de astăzi activează casa muncii și sănătății. S-ar putea să fie nevoie să muncești, să termini ceva pentru serviciu sau să te frământe unele situații care sunt la birou, în relațiile cu șefii sau cu colegii. Dacă aștepți trecerea pe o altă funcție și preluarea unor noi resposabilități, veștile ar putea să se lase așteptate.

 

Vărsător

Luna îți traversează, astăzi, casa iubirii și aventurilor romantice, distracției și creativității și ești determinată să trăiești viața la cote înalte, să te bucuri de orice lucru mărunt. S-ar putea să pleci și-n afara orașului sau să faci planuri cu prietenii pentru un minisejur. De asemenea, dacă ești singură, este posibil să ai o aventură.

 

Pești

Luna traversează astăzi zodia Gemeni, respectiv sectorul casei, căminului, activităților gospodărești. S-ar putea să fii tentantă să faci și niște cheltuieli pentru casă, să achiziționezi bunuri de o valoare mai mare. Pe seară, discuți cu membrii familiei despre situația financiară, pentru că intenționezi să programezi mai multe sejururi.

related posts

Modifică setările cookies