Horoscop zilnic 27 iulie 2023. Balanțele au parte de evenimente neprevăzute în viața intimă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 27 iulie 2023.

Tag-uri:

Berbec

 

Posibil, astăzi, să aibă loc discuții în sfera sentimentală, intimă, cu partenerul de cuplu și să iasă la iveală anumite sentimente sau să dai dovadă de posesivitate sau gelozie, să aveți viziuni diferite în ce privește relația și dorințele fiecăruia.

 

Taur

 

Dacă reușești, astăzi, să intri pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu și să treci peste provocările zilei, să privești lucrurile și dintr-un alt unghi, poți spune că ai reușit să salvezi relația. În caz contrar, s-ar putea să se ajungă la conflicte, tensiuni, acuzații.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, partenerul să-ți facă o propunere de job, să te recomande într-un proiect, poate chiar să lucrați împreună. Nu te prea încântă acest aspect, ești surprinsă de propunere, dar decizi să iei în considerare această propunere, în perioada următoare.

 

Rac

 

Cu Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa iubirii și a creativității, ai multă inspirație și idei originale. În planul sentimental, s-ar putea să primești o invitație în oraș de la cineva de la care nu te așteptai, din grupul pe care îl frecventezi. 

 

Leu

 

Astăzi ești foarte preocupată de activitățile și proiectele în care ești implicată, însă este posibil o chestiune de natură familială să te deturneze de la activitățile profesionale. În planul sentimental, ești surprinsă de declarațiile pe care ți le face cineva din grupul tău.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu cineva din străinătate într-o chestiune sentimentală. Îți dorești să faci lumină și să clarifici anumite situații care au avut loc. De asemenea, este posibil să faci mai multe deplasări, să comunici mai mult cu toată lumea, să porți niște negocieri.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să cauți să gestionezi cât mai bine o situație în planul financiar. Evenimente neprevăzute pot să apară și-n planul intim, într-o relație sentimentală sau privind cucerirea unei persoane. Profesional, ești foarte bine văzută și primești niște oferte.

 

Scorpion

 

Aspectul tenstionat, care se formează, astăzi, între Mercur și Venus, guvernatoarea casei relațiilor, și Luna în tranzit prin casa personalității, ar putea să-ți aducă niște discuții în contradictoriu cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități. Pe de altă parte, ești motivată să-ți duci la îndeplinire o strategie, un obiectiv profesional.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să discuți un plan financiar, să ți se propună să faci niște investiții. Recomandarea astrelor este să fii deschisă propunerilor, pentru că este un context astral favorabil să-ți eficientizezi munca și timpul.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, cu Luna în tranzit prin casa prietenilor să simți că nu ești pe aceeași lungime de undă cu aceștia și să le spui punctul tău de vedere. Clarifică niște chestiuni fără să intri în conflicte! De asemenea, te preocupă suplimentarea veniturilor și vei cere sfaturi unei persoane avizate.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează casa carierei, superiorilor, imaginii și reputației profesionale și formează un aspect tensionat cu planetele din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, semn că s-ar putea să ai viziuni diferite, să-ți impui niște puncte de vedere. De asemenea, ai fler într-o chestiune financiară.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să participi la evenimente în spațiul social, să prezinți un proiect, o lucrare, o idee, să programezi o călătărie, să faci niște rezervări. Atenție la serviciu, pentru că planetele în tranzit prin casa muncii formează un aspect tensionat cu Luna din casa principiilor și credințelor și poți avea diferențe de opinie cu colegii!

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies